Sporočila iz groba

Pokojni razkrivajo, kaj nas čaka v onstranstvu

T.P.
15. 10. 2018, 06.59
Deli članek:

Annie Kagan, avtorica knjige The Afterlife of Billy Fingers, je sprva podvomila o svojem zdravem razumu, ko se ji je iz onostranstva javil njen mrtvi brat.

Profimedia
V onostranstvu imajo svetlobni žarki značilnosti, kot so modrost, dobrota, sočutje in inteligenca.

A ko ji je pokojni brat Billy postregel s konkretnimi dokazi, se je v upanju, da bodo njegova sporočila pomagala ljudem, lotila pisanja.

»Moj brat Billy me je prebudil tri tedne po tistem, ko je umrl. Takoj mi je začel pripovedovati o tem, kaj se mu je zgodilo po smrti, jaz pa sem mislila, da se mi je zmešalo. A bolj ko je govoril, bolj mi je bilo jasno, da njegov obisk ni plod moje fantazije,« pravi Annie in dodaja, da ji je dal kar nekaj konkretnih dokazov o resničnosti njegovega obstoja tudi po smrti.

Njen starejši brat, ki je bil odvisnik, je tragično preminil v avtomobilski nesreči, ob svojem obisku iz onostranstva pa ji je dal jasno vedeti, da je k njej prišel zato, da bi ji zaupal skrivnosti o posmrtnem življenju.

Želel je, da jih posreduje javnosti, zato jih je objavila. In kaj se je Billy naučil o smrti?

BRISANJE BOLEČINE

Najprej vas preplavijo dobri občutki. Čim umrete, vas nekaj posesa iz vašega telesa in vas odnese naravnost v komoro za zdravljenje. Svetloba v komori briše vse nadloge, ki so vas bremenile v življenju – fizične, mentalne, čustvene. Tako vsa vaša bolečina v hipu izgine.

ŠE VEDNO STE VI

Čeprav nimate več svojega telesa, imate še vedno občutek, da ste to vi. Pravzaprav občutite svoj jaz močneje, kot ste ga kdajkoli začutili v času življenja. Med bivanjem na Zemlji drugi močno vplivajo na vas, zato težko občutite to, kar ste v resnici.

ZNAČILNOSTI SVETLOBE

Svetloba ima osebnost. V onostranstvu imajo svetlobni žarki značilnosti, kot so modrost, dobrota, sočutje ter inteligenca. Prav zaradi te svetlobe postane vidno tisto, kar je na Zemlji nevidno.

NEBESA TUDI ZA GREŠNIKE

Greh in kazen sta človeška izmišljotina. Obstajajo najrazličnejše zgodbe o tem, kaj nas čaka po smrti. Napake, ki jih delamo v času življenja, so del zemeljskega dogovora. Če bi res morali biti popolni, da pridemo v tako imenovana nebesa, tam ne bi bilo nikogar.

ZEMELJSKO TRPLJENJE

Življenje na Zemlji ni kazen. Seveda ljudje trpimo, a ne zato, ker bi si to zaslužili. Bolečina je del človeške izkušnje, ki je tako naravna kot dihanje, gledanje ali krvni obtok.

SODNI DAN

Sodni dan po smrti ne obstaja. Ko pogledate svoje življenje, vidite tudi poti, po katerih bi lahko šli, a niste. Vidite, kdaj ste ravnali pametno, kdaj bi lahko nekaj naredili bolje, vendar se zaradi tega ne obsojate. Ob smrti boste razumeli, da ste imeli čudovito življenje, čeprav so bili nekateri njegovi deli težki.

PREPROSTOST BIVANJA

Niste obremenjeni s svojim videzom. Zadovoljni ste s tem, kar ste. Preprosto žarite, brez kakršnegakoli napora.

BREZPOGOJNO LJUBLJENI

Ljubezen ni taka kot na Zemlji. Niste ljubljeni zaradi svojega dela, videza, slave ali denarja. Ljubezen je resnično brezpogojna in večna. Po življenju na Zemlji obstaja popolno sočutje. Ne glede na to, kako ste živeli, ste ljubljeni.