Zanimivosti

Horoskop za soboto, 22. septembra

W.Y.
22. 9. 2018, 08.07
Posodobljeno: 22. 9. 2018, 08.09
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Še je čas, da se izkažete. Določene priložnosti je treba ujeti kar v hipu, posebno če gre za dejavnost, ki ste jo nekoč opustili, ali pa druženje, ki mu boste dali še eno priložnost.

BIK-Odzovite se ljubezenski preobrazbi, ki vas razigrano čaka za naslednjim vogalom. Pomembno bo, da se tudi sprostite ob dobri hrani, pijači in telovadbi.

DVOJČKA- Sredina dneva, ki vas bo naredila pogumne in hkrati manj diplomatske kot ponavadi, bo terjala svoj davek. Ne ukvarjajte se z drugimi in njihovimi pričakovanji, sicer boste ob koncu dneva nezadovoljni.

RAK- Iz usmiljenja do neke osebe boste prekršili svoja moralna načela. Ne bo trajalo dolgo, ko vas bodo napadli dvomi, če ste prav ravnali. Ne obremenjujte se.

LEV- Za vas je pomembno, da se izkažete, ne glede na komentarje drugih, ki so lahko večkrat negativno nastrojeni proti vam. Vse to ste vzeli v zakup.

DEVICA-Za marsikaj boste potrebovali veliko več časa kot sicer. Vaša odpornost bo nekoliko upadla. V ljubezni naj vas vodi razum, zadeve nekako poskusite analizirati. Nazadnje boste zadovoljni.

TEHTNICA-Povežite se z nekom, od katerega se lahko tudi kaj naučite. Steklo bo brez težav, posebno če se odpravljate na pot ali navezujete stike s tujino. Tudi s partnerjem se boste dogovorili.

ŠKORPIJON-Načeloma ste nagnjeni k optimizmu in to je vaša velika prednost. Toda danes ne boste mogli skriti svoje tesnobe, ne glede na to, kako zelo se boste trudili kazati vesel obraz.

STRELEC-Če ne boste imeli možnosti, da se v miru pogovorite z osebo, ki bo pristopila do vas, se vsekakor dogovorite za nov termin. Prinaša vam zanimive informacije.

KOZOROG-Izogibajte se prepirom, iz katerih bi potegnili krajši konec. Trenutno namreč ne najdete pravih besed. Le poskrbite za to, da glede denarja, prihrankov in zavarovanja ne bo nejasnosti.

VODNAR-Prijateljem ste vedno na razpolago in tudi tokrat jim boste posodili denar. Pritoževali pa se boste zaradi glavobola. Morda je čas, da naredite nekaj zase.

RIBI-Planeti vam pošiljajo izredno veliko energije. Zato se lahko zanesete na lastni občutek in moč, celo glede najtežjih nalog. Odpravite se nekam, kjer ste se vedno dobro počutili.