Simpatična črnolaska, ki je po dolgoletnem iskanju prave formule do popolne postave, stopila na pot osebnega trenerstva, na družbenih omrežjih s svojimi učinkovitimi nasveti o prehrani in zdravem življenjskem slogu, navdušuje ženske in moške vseh starosti.

Tudi tokrat ni razočarala svojih oboževalcev - odvrgla je krpice in pokazala, kakšen je lahko rezultat, če pridno sledimo njenim nasvetom in jih upoštevamo.

Patricia Pangeršič se je pred leti namreč odločila, da nezdravemu življenju naredi konec in se podala na pot do bolj zdravega življenja, na kateri je preizkusila praktično vse. Po številnih preizkušenih vadbah in različnih jedilnikih, je - več kot očitno - našla pravo formulo do popolne postave, ki jo pridno deli tudi s svojimi sledilci, in sicer v obliki e-knjig in objav na svojih družbenih omrežjih.

Bi želeli vadbo, s katero je Patricia izklesala svojo postavo, preizkusiti tudi sami in to popolnoma brezplačno?

Patricia bo del MigiMigi dneva - največje rekreacije na prostem, zato se vsi, ki želite popolnoma brezplačno spoznati in morda celo preizkusiti njeno vadbo, lahko prijavite TUKAJ

To pa še ni vse!

Na MigiMigi dnevu vas namreč čaka več kot 40-ih športnih vadb, strokovnih predavanj in delavnic v družbi priznanih športnih strokovnjakov, znanih Slovencev in MigiMigi ambasadorjev, poskrbljeno pa bo tudi za najmlajše.

S prijavo si ženske zagotovite prost vstop v Arboretum Volčji Potok in 30 % popust na vstopnico za vse spremljevalce.Vadbe, delavnice in predavanja so brezplačna za vse udeležence dogodka.

To bo zagotovo edinstvena priložnost, ki je ne smete zamuditi!