MEGASTORE edinstvenega koncepta

Polleo Sport, ki je Sloveniji letos predstavil inovativen koncept, kjer na enem mestu najdete popolnoma vse za zdrav in aktiven način življenja, tokrat premika meje, ter odpira največji Megastore v EU! V soboto boste lahko položili oči na najbolj napredno trgovino športne prehrane, oblačil, obutve, ur in fitnes opreme, ki v sebi skriva prav poseben »Zoe kotiček«. Megastore se razprostira na obsežnih 450m2 v Hali 3, z lastnim parkiriščem, ki omogoča enostaven dostop in udobno nakupovanje!

Nives Orešnik: »Nestrpno že pričakujem otvoritev največjega Megastorea Polleo Sporta! Na zunaj izgleda res hudo, sem pa tudi že uspela pokukati v notranjost in imam že izbran svoj najljubši kotiček! Zagotovo me boste našli tam kjer se nahaja borilna in fitnes oprema. Navdušena sem!«

MEGA POPUSTI IN AKCIJE

Vrata Megastore-a se odpirajo ob 8:00 zjutraj, z neverjetno »happy hour« akcijo, ki do 10:00 ure omogoča 20% popust na popolnoma vse proteine in kar 40% popust na superge Nike, Under Armour & Reebok.

PR 1
Promocijsko gradivo
Ne zamudite posebne happy hour akcije ob otvoritvi največjega Megastora!

Happy Hour se ob 10h zaključi z nastopom plesne skupine Hip Hop House, Street Workoutom, nastopom Guinessovih rekorderjev – Dunking Devils & nagradnimi igrami!

DUNKING DEVILSI BODO ZRUŠILI NAJVEČJI ZID SLABIH NAVAD DO SEDAJ!

Tradicionalno se ob otvoritvi Polleo Sporta ruši Zid slabih navad, ki simbolizira vse slabe navade ljudi. Uradni del otvoritve se prične ob 16:30 z zborom medijev, ter znanih oseb, med katerimi se bodo znašle Ana Klašnja, Nives Orešnik, Ines Erbus, Peter Kauzer, sestri Fabjan, Patricia Pangeršič, F&B Acrobatics, Timotej L. Ignjič,…

Ob 17h se z nastopom Ines Erbus prične uradni del dogajanja, kateremu sledijo nastopi plesalcev Hip Hop House, F&B acrobatics show, Street Workout,.. Vrhunec dogajanja bo ob 17:45, ko se bo pričel akrobatski nastop Dunking Devilsov, kateri bodo točno ob 18h zrušili največji Zid slabih navad, v velikosti kar 30m2!

Ves dan se bomo zabavali ob glasbi izpod rok DJ Deya, ter pod vodstvom zabavnega Uroša Bitenca! Razvajale pa vas bodo tudi hosteste z degustacijo vrhunskih proteinskih čokolad, shakeov in energijskih napitkov! Prav vsakega obiskovalca na dan otvoritve čaka 15% popust na celoten asortiman, 30% popust na superge, darilo ob vsakem nakupu, ter kupon v vrednosti 10,00€! 

Ana Klašnja: »Noro me je navdušil Zoe kotiček v novi poslovalnici! Komaj čakam, da ga lahko vidite, res je prečudovit. Nestrpno že pričakujem otvoritev, ki bo še večja kot prva! Najbolj se veselim plesnih nastopov in rušenja ogromnega zidu slabih navad!«