Ujeta:

Matic Kolenc pokleknil pred Indiro Ekić!

R.T.
7. 9. 2018, 15.10
Posodobljeno: 7. 9. 2018, 15.10
Deli članek:

Ujeli smo ju v Arboretumu Vočji Potok!

M24
Indira Ekić in Matic Kolenc

Leto in pol nazaj, se je v razvpitem shujševalnem šovu The Biggest Loser Slovenija, pričela pisati prisrčna zgodba o ljubezni. Med pomočnikom trenerja Maticem Kolencem in finalistko takratne sezone, Indiro Ekić, se je že takrat zaiskrilo, njun žar ljubezni pa tli še danes. 

Ujeli smo ju, ko je v prelepem ambientu Arboretuma Volčji Potok, Matic pred Indiro padel na kolena. Ampak na žalost še ne zares - samo za snemanje promocijskega spota za največjo rekreacijo na prostem - MigiMigi dan, sta pojasnila mlada zaljubljenca. V namen dogodka sta namreč združila svoje moči, saj bosta na njem popolnoma brezplačno predstavila živahno vadbo resetworkout

Bi želeli spoznati in preizkusiti razvpito resetworkout vadbo z Indiro in Maticem? 

Potem oddajte svojo prijavo TUKAJ

Na MigiMigi dnevu vas namreč čaka več kot 40-ih športnih vadb, strokovnih predavanj in delavnic v družbi priznanih športnih strokovnjakov, znanih Slovencev in MigiMigi ambasadorjev, poskrbljeno pa bo tudi za najmlajše. 

S prijavo si ženske zagotovite prost vstop v Arboretum Volčji Potok in 30 % popust na vstopnico za vse spremljevalce.Vadbe, delavnice in predavanja so brezplačna za vse udeležence dogodka.

To bo zagotovo edinstvena priložnost, ki je ne smete zamuditi!