Zanimivosti

Saša Lendero tukaj najde vse na enem mestu!

Oglasno sporočilo
6. 9. 2018, 08.12
Posodobljeno: 6. 9. 2018, 08.15
Deli članek:

Pevka Saša Lendero ima zelo natrpan urnik, zato svoj prosti čas rada izkoristi kakovostno. Ker ji časa kar naprej primanjkuje, pogosto obišče kotičke, kjer najde vse na enem mestu.

Osebni arhiv
Saša Lendero

Saša Lendero nam je zaupala, da v jesenskem času z družino radi obiščejo sejem MOS, zanj pa so letos že kupili karte kar prek spleta

MOS ji je všeč, ker najde vse na enem mestu
»Všeč so mi kotički, kjer najdem več reči na enem mestu. Eden takih je tudi sejem MOS, ki je že tradicionalen. Prepričana sem, da je to v Sloveniji eden redkih sejmov, kjer resnično vsak lahko najde nekaj zase, pohajanje med različnimi kotički in ponudniki pa je zanimivo in zabavno za celo družinico,« nam zaupa pevka.

Pri srcu sta ji turistična in kulinarična ponudba
Ko je MOS obiskala v preteklosti, je tam našla kaj za svoj dom, zadnja leta pa ga z družinico obišče če le ima čas. »Všeč mi je, da je njihova ponudba zelo široka. Tako na primer nikoli ne gremo mimo kulinarične ponudbe, kjer resnično vsak najde nekaj zase. V naši družini radi kuhamo in vsi imamo radi dobro hrano, ki se nam zdi ena izmed življenjskih radosti,« nam zaupa pevka.
To pa še ni vse. »Zadnja leta nas zanima tudi turizem, kotički, ki jih lahko obiščemo, pa ponudba za kampiranje. Takšna oblika počitnic je bila meni kot otroku najbolj pri srcu. Čeprav zdaj običajno dopustujemo drugače, pa še vedno ne morem pozabiti čudovitih poletij, ki sem jih s starši preživela v kampu, najprej s šotorom, potem pa s prikolico,« doda.

PONUDBA, KI SE ŠIRI VSAKO LETO
Letošnje leto na 51. MOS, ki bo potekal septembra v Celju, prihaja kar pet različnih tematskih sejmov:
MOS Dom (gradnja in obnova doma),
MOS Tur (kamping in karavaning, turizem in prehrana),
MOS Teh (oprema in materiali za obrt ter industrijo),
MOS Biz (poslovne storitve in poslovne priložnosti v tujini),
MOS Plus (izdelki široke potrošnje).

Promocijsko gradivo
Celjski sejem MOS

Na sejmu ostajajo zvesti segmentaciji na petih področjih, njihova ponudba pa je vsako leto bogatejša, saj se bo na Celjskem sejmišču predstavilo okoli 1400 razstavljavcev, od tega približno 800 direktno, ki prihajajo iz več kot 30 držav.

Promocijsko gradivo
Celjski sejem MOS