Zanimivosti

Brez skupinskih tečajev: govorite angleško kot materni jezik

Oglasno sporočilo
30. 7. 2018, 11.24
Posodobljeno: 30. 7. 2018, 11.43
Deli članek:

Dvotedenska formula, s katero se lahko prav vsak nauči tujega jezika.

Promocijsko gradivo
Pingulingo vam omogoča, da se enostavno in hitro priučite tujega jezika!

Zdaj se lahko vsak nauči tujega jezika s to 2-tedensko formulo. Poliglot Aaron Stone je razkril svojo dobro varovano skrivnost, zaradi katere se v jezikovne šole naselil strah, mnoge pa so že zaprle svoja vrata. Nihče več noče zapravljati denarja za skupinske tečaje in zasebne ure, saj se da veliko boljše rezultate doseči kar iz udobja doma. In to na zabaven način!

Poliglot Aaron Stone je s svojo 2-tedensko formulo marsikomu spremenil življenje. Pomagal jim je najti bolje plačano delo, izboljšati kariero, hoditi na več potovanj ... In vse to neodvisno od spola, starosti, izobrazbe in predhodnega znanja jezika!

Kako se lahko naučite angleško brez visokih stroškov in izgube časa?

Ni vam treba poznati niti osnov angleščine, da bi lahko obvladali jezik kot materni govorci. To je garancija, ki vam jo daje avtor knjige Pingulingo, Aaron Stone, znan poliglot, ki govori 23 jezikov. Njegova formula je enostavna in izkorišča 100-% kapaciteto vaših možganov. Na tak način si tuje besede zapomnite veliko hitreje kot s konvencionalnimi metodami učenja. Njegova formula je delovala že pri več tisoč ljudeh. V bistvu je delovala pri vsakemu, ki jo je preizkusil. Učenje še nikoli ni bilo enostavnejše in zabavnejše. Pingulingu je učenje angleščine povzdignil na popolnoma novo raven.

Končno lahko govorite, pišete in debatirate brez blokade

Ko enkrat začnete z učenjem, ni povratka. Knjige preprosto ne boste mogli spustiti iz rok. Čez nekaj dni, ko boste obvladali jezik, boste dovolj svobodni, da začnete govoriti angleško. Po nekaj tednih pa boste lahko kar spakirali kovčke in se odpravili v Anglijo! Konec je jezikovnih tečajev, neumnih ponavljanj in pomanjkanja motivacije med učenjem!

Promocijsko gradivo
Na neobičajen način do znanja Nemščine!

OPOZORILO: Knjiga Pingulingo je zelo priljubljena in jo naroča veliko ljudi, zaloge pa so omejene.

Zato se pogosto zgodi, da je ni na zalogi in morate počakati na novo pošiljko. Trenutno je na razpolago, vendar se lahko to že jutri spremeni. Zato takoj ukrepajte, če se želite naučiti angleško na zabaven in enostaven način!

Začnite z učenjem angleškega jezika že danes s to 2-tedensko formulo svetovnega poliglota!