Horoskop

Horoskop za nedeljo, 29. julija

R.T.
29. 7. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - V resnici nima nihče nič proti vam, a kljub temu se vam bo zdelo, da se za vašim hrbtom dogaja marsikaj slabega. Potrebujete oddih, ki vam bo povrnil voljo.
BIK - Danes boste nenehno v gibanju in vsako stvar boste želeli izboljšati, kar vam bo na koncu tudi uspelo. Samski poslušajte svoj notranji glas in se ne pustite zapeljati ljudem okrog sebe.
DVOJČKA - Nima smisla, da se prerekate z osebo, ki ji manjkajo osnove za razumevanje in sočutje. Svojo energijo boste dosti bolje porabili, če se lotite ustvarjanja.
RAK - Bodite previdni, saj lahko v odnosih zaradi ene malenkosti nastane cela afera. Ne izpostavljajte se po nepotrebnem in ne iščite prepirov. Zadeve lahko rešite tudi po diplomatski poti.
LEV - Razpoloženje samskih bo že zjutraj začelo nihati. Če le lahko, stisnite zobe in nadaljujte po začrtani poti, saj bo rezultat, ki se vam obeta, nadvse zadovoljiv.
DEVICA - Pred vami je zanimiv in nekoliko nenavaden dan. Pričakovati je, da vas v ljubezni obdaja sreča in razigranost. Mnogo se boste naučili nečesa novega od svojega srčnega izvoljenca.
TEHTNICA - Na ljubezenskem področju samskih bo danes zelo viharno. Srce bo želelo eno, razum vam bo narekoval nekaj drugega. Poslušajte svoj notranji glas in ne storite nečesa, kar bi jutri lahko obžalovali.
ŠKORPIJON - Tisti, ki niste zaljubljeni, postajate obsedeni z iskanjem primernega partnerja, saj ljubezensko razmerje doživljate kot potrditev lastne vrednosti. Na nocojšnji zmenek pojdite neobremenjeno.
STRELEC - S svojim sproščenim smehom boste pritegnili veliko pogledov. Vezani pa se boste znašli na razpotju, saj bo neka oseba cel dan dražila vašo domišljijo. Ne nasedajte igricam, doma imate nekoga, ki vas resnično ljubi.
KOZOROG - Vezani boste prišli do zaključka, da je razlog za vaše slabo razpoloženje nesrečna ljubezen. Vedite, da za vsakim dežjem posije sonce in tudi pri vas bo tako. Nikakor pa ne vztrajajte iz navade.
VODNAR - Vztrajno rinete za nekom in ne da se vas ustaviti. Na današnji dan se vas bo ta oseba izogibala. Dobili boste jasen znak, da tu nimate kaj iskati. Poiščite srečo nekje drugje.
RIBI - Če ste vajeni, da obvelja vaša volja, je pred vami neprijetna lekcija. Prej ko se boste sprijaznili, da morate tokrat popustiti, več vam bo ostalo od dneva.