Slabe navade

VIDEO in FOTO: Dobil je naslednika: "Neymarjev virus" se hitro širi ...

T.L.
6. 7. 2018, 19.20
Posodobljeno: 6. 7. 2018, 21.54
Deli članek:

Neymarjevega prekopicavanja in simuliranja strašanskih bolečin na zelenici se je "nalezel" francoski reprezentant.

Reuters

Nihče ne oporeka Neymarjevemu nogometnemu talentu, zahvaljujoč pogostemu simuliranju neznosnih bolečin na zelenici pa je vse manj dvomov tudi o njegovih igralskih sposobnostih.

Na današnji tekmi med Urugvajem in Francijo pa se je izkazalo, da se "Neymarjev virus" širi. Nadarjeni francoski nogometaš Kylian Mbappé, ki se danes sicer ni izkazal z igro, se je izkazal na drugačen način: z nadvse pretiranim valjanjem po zelenici in simuliranju bolečin ob srečanju - niti ne trku - z Urugvajcem Cristianom Rodriguezom. Zaradi Mbappéjevega igralskega vložka pa je nato zavrela tudi kri med nekaterimi nogometaši na igrišču. Besen je bil predvsem Urugvajec Diego Godin, ki je zagrabil mladega Francoza za dres in ga skušal postaviti na noge ...

Mbappejev igralski vložek ni ostal neopažen na spletu, med drugim se je legendarni nekdanji  nogometaš Gary Lineker spraševal, češ, le kje se je Mbappe tega naučil ...

Morda je res napočil čas, da odgovorni možje na svetovnem prvenstvu uvedejo podelitev nagrade v kategoriji najbolj prepričljivega valjanja po zelenici, ko do resnejšega prekrška sploh ne pride. Konkurenca je velika, kot pa je danes dokazal Mbappe, se mladi nogometaši zelo hitro in dobro učijo Neymarjevih "spretnosti".

Kakorkoli že, Francija se je uvrstila v polfinale svetovnega prvenstva in Mbappe bo simuliranje bolečin še imel možnost prikazati svetovni javnosti. Neymar pa po porazu z Belgijo odhaja domov.