Vibracije

V resnici se čisto vse zgodi ob pravem času

S.N.Č./Novice Svet24
10. 6. 2018, 14.04
Deli članek:

Če niste med tistimi srečneži, ki jim gre v življenju vse kot po maslu, najbrž poznate frustracije, ki jih čutimo, kadar se nam stvari nikakor ne izidejo po načrtih.

Dreamstime
»Pravi čas« nima nobene zveze z našim časovnim metrom (urami, dnevi, tedni, meseci, leti …).

Ne glede na to, kako se trudimo, kaj naredimo in kako si nečesa želimo, stvari ne potekajo, kot smo pričakovali. Potem nam za piko na i še kdo pametno pripomni, da se vse zgodi ob pravem času.

DEJSTVO

Včasih si že v prvem nadstropju želimo nekaj, kar obstaja v dvanajstem, česar seveda vnaprej ne vemo. Naša pot torej zahteva večji preskok vibracij – še več stopnic, ki jih moramo prehoditi.

ALKIMIJA

V resnici se vse, kar nam je namenjeno, zgodi ob pravem času. Vendar ta čas nima zveze z našim časovnim metrom – urami, dnevi, tedni …

»To, čemur mi rečemo pravi čas, je v resnici alkimija, združitev naših notranjih vibracij z vibracijo naše uresničene želje oziroma namere. Na tistih področjih, kjer v življenju nimamo težav, se nam to dogaja spontano, ker so naše notranje in zunanje vibracije na nezavedni ravni že integrirane. To ne pomeni, da se vse zgodi samo od sebe, pomeni pa, da se gibljemo v določenem območju vibracij, kjer se stvari lahko zgodijo, če naredimo potrebne korake …« začne razlago izvajalka energijskih transmisij Urška Henigman.

Tam, kjer imamo večje in ponavljajoče se težave, pa se gibljemo v območju vibracij, kjer se stvari ne morejo zgoditi, ker so naše notranje vibracije na drugem nivoju kot vibracije naše uresničene želje – mi in naša želja obstajamo v različnih realnostih. Kot da bi živeli v prvem nadstropju in se samo po tem nadstropju tudi gibali, naša uresničena želja pa bi bivala v drugem, tretjem ali sedmem nadstropju. Kar pomeni: če se hočemo »srečati«, se moramo tudi mi premakniti v njeno nadstropje. In zdaj se pojavi logično vprašanje: kako to storiti ...

Albert Einstein:

»Nobene težave ni možno rešiti z isto zavestjo, ki jo je ustvarila.« 

Odgovor se zdi Urški preprost: »Z razširjenjem naše zavesti

NA NEBOTIČNIK …

Razširjanje zavesti pomeni prav to, da se vzpenjamo po stopnicah našega notranjega nebotičnika in z doseganjem vsakega novega nadstropja vidimo, vemo in razumemo več. »Skozi okno prvega nadstropja vidimo drugačno obzorje, kot ga odpre pogled iz dvanajstega. In nekomu iz pritličja je težko razložiti, da se za sosedovo ograjo razprostira veliko mesto. Ker ga on skozi svoje okno ne more videti,« pravi Urška.

Dreamstime
Če se po našem notranjem stopnišču premikamo zavestno, običajno razumemo, zakaj se nekaj prej ni moglo zgoditi.

Kako se torej premakniti iz enega nadstropja v drugo, kako dvigniti svojo vibracijo?

Potrpežljivost, vztrajnost in zavestna doslednost so pomembne – škoda bi bilo obstati na predzadnji stopnici.

»Vibracija, ki jo oddajamo, je skupek naših (p)odpornih prepričanj, našega (ne)zdravega čustvenega stanja in naših (ne)ustreznih načinov delovanja. Naša zavest se širi, ko začnemo zavestno spreminjati prepričanja, ki nas omejujejo, ko začnemo zdraviti svoja potlačena bolečinska jedra in zavestno spreminjati svoja dejanja. Neumno je ves čas nekaj delati na isti način in pričakovati drugačen rezultat,« pojasni Urška.

Vsaka sprememba naše vibracije pa se najprej začne z odločitvijo, da želimo iti v drugo (tretje ali sedmo) nadstropje. Da smo sploh pripravljeni stopiti na prvo stopnico. Da smo se pripravljeni premakniti iz cone znanega in udobnega v cono neznanega, kar naše premikanje v druga nadstropja v resnici je. Da smo na tem stopnišču pripravljeni odpreti vsa notranja vrata, srečati vse svoje notranje pošasti, ki so nas že tolikokrat ustavile, in smo odločeni, da jih tokrat res osvobodimo. Prav z njihovim osvobajanjem se namreč vse bolj bližamo tistemu nadstropju, tistemu območju vibracij, kjer se naše želje lahko uresničijo.

Ja, tako preprosto je. V teoriji. Kar pa še ne pomeni, da je v praksi lahko. Vendar ko enkrat dosežemo novo nadstropje in skozi novo perspektivo ugledamo širše obzorje, vedno ugotovimo, da je bilo vredno narediti vsak korak. Navznoter in navzven. In če smo se pri tem po našem notranjem stopnišču premikali zavestno, običajno takrat lahko tudi razumemo, zakaj se tisto – karkoli že – prej ni moglo zgoditi. Razumemo, zakaj je šele zdaj prišel »pravi čas«.

Profimedia
Vibracija, ki jo oddajamo, je »naša«, ni pa nujno, da se je tudi zavedamo.