Astroanaliza

Kako prepoznati res zaljubljene moške?

S.N.Č./Novice Svet24
11. 5. 2018, 21.00
Deli članek:

Zaljubljenost nas vse spremeni – na bolje, seveda. Ko se ljudje iskreno zaljubimo, namreč vse naše telo deluje na visoki pozitivni vibraciji, ki jo je mogoče tudi zaznati.

Dreamstime
12 astroloških znamenj pooseblja 12 zelo različnih ljubezenskih odzivov.

Za zaljubljence velja celo reklo, da srce nosijo na pladnju. A kako navzven kažejo svojo ljubezen, je močno odvisno od nebesnega znamenja, v katerem so rojeni.

Astrologi so raziskali tudi to področje, omejili pa so se na moške. Poglejte torej, kako se obnašajo astrološka znamenja, ko jim ljubezen potrka na vrata – morda njegovo srce že gori za vas, pa tega morda še sam ne ve.

Oven

Spremlja vsak vaš gib in lovi vaš pogled. Glas se mu dvigne za oktavo, glasno se smeje in izkoristi vsako priložnost, da se vas dotakne ali vas objame.

Bik

Zvok vašega glasu ga na moč vznemirja, zato med pogovorom večkrat izgublja rdečo nit, kar poskuša zakriti s pokašljevanjem. Če je le mogoče, se vas dotika.

Dvojčka

Poskuša stopiti v stik z vami ob vsaki priložnosti. Če med pogovorom krči roke ali hitro govori, to pomeni, da ga vaša bližina vznemirja oziroma ste mu všeč.

Rak

Na njegovem obrazu se pojavlja rdečica, saj mu ob pogledu na vas vročina butne v glavo. Če poleg tega še težko diha, je to jasen pokazatelj, da je »padel« na vas.

Lev

Poviša se mu srčni utrip, po hrbtu pa mu začne teči hladen znoj. Do dame, ki je osvojila njegovo srce, se obnaša kot pravi kavalir, saj želi ustvariti čim boljši vtis.

Devica

Najprej izgubi apetit. Ob pogledu na vas mu tako vibrira trebuh, da se počuti, kot da je pogoltnil vrečo metuljev. V vsem vam poskuša ustreči.

Tehtnica

Začne posebej pozorno skrbeti za svoj videz. Prav tako se začne zanimati za stvari, ki jih ima ona rada. Vse samo zato, da bi se ji lahko čim bolj približal.

Škorpijon

Ne more biti jezen na vas, saj ga to preveč boli. Če se vam torej želi na vsak način opravičiti ali pa takoj sprejme vaše opravičilo, mu je resnično veliko do vas.

Strelec

Počuti se močnega in poskočnega, živi v sedmih nebesih, za ljubljeno osebo je pripravljen storiti vse. Je zelo pozoren – in gre z vami celo tja, kamor si ne želi.

Kozorog

Želi dajati hladen vtis, znotraj pa ga grabi panika in strah pred tem, da bi se prepustil drugi osebi. Če odloži obveznosti, da bi vas videl, je to jasen znak, da se je zaljubil.

Vodnar

Hitro se zaljubi, a ga tudi hitro mine. A če bo namesto zabave s prijatelji raje izbral romantično noč z vami, to pomeni, da je v vas do ušes zaljubljen.

Ribi

Zasipal vas bo s pozornostmi in vas včasih kar dušil iz strahu, da vas ne izgubi. Ko se zaljubi, vas čuva kot punčico svojega očesa in stalno preverja, ali vam je lepo.