DM TEK

Še je čas, da se nam pridružite na športnem podvigu za vse generacije

Oglasno sporočilo
9. 5. 2018, 14.20
Posodobljeno: 14. 5. 2018, 12.21
Deli članek:

V soboto, 26. maja, bo v ljubljanskem parku Tivoli potekal že 13. dm tek za ženske. Letošnji dm tek bo zagotovo ponovno poskrbel za dan, poln pozitivne energije, in nepozabno druženje. Dogodek pa ni namenjen le športnemu udejstvovanju aktivnih dam, temveč je prireditev za vso družino. Partnerji vas bodo lahko spodbujali pri doseganju vašega cilja, otroci pa se bodo tako kot vsako leto zabavali na Oskarjevem teku.

Anže Malovrh

Umirjeno na 5- ali 10-kilometrsko razdaljo 

Tudi letos se lahko tekačice odločite za 5- ali 10-kilometrsko razdaljo. Za čim bolj preprosto in udobno prijavo se lahko na dm tek prijavite do 19. maja do 12.00, in sicer kar prek spleta. Vsak teden pa bodo med tistimi, ki boste startnino poravnale prek spleta, izžrebali dve nagrajenki, ki jima bodo vrnili vplačani znesek. Da bodo zadnji dnevi pred vseslovenskim tekaškim praznikom umirjeni in se boste tekačice lahko osredotočale na svojo tekaško preizkušnjo, so pri dm poskrbeli za predčasen prevzem startnih številk in vrečk presenečenja. Letos jih boste prijavljene tekačice lahko prevzele izključno v petek in soboto teden dni pred dogodkom – v Ljubljani na kar dveh lokacijah, v Mariboru, Kranju, Celju, Novem mestu in Novi Gorici.

Anže Malovrh

Sproščene in zabavne priprave v dobri družbi

Za lažje doseganje zastavljenih ciljev in premagovanje svojih meja so tudi letos vsem damam na voljo brezplačne skupinske priprave v večjih slovenskih mestih – Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Novi Gorici, Novem mestu, Ajdovščini in Domžalah. Vsak četrtek ob 17.30 se lahko v dobri družbi izkušenih tekaških inštruktorjev pripravljate na svoj tekaški dan. Poleg že ustaljenih priprav pa vas že ta četrtek, 10. 5., v Ljubljani čakajo posebne priprave. Da pa ne bodo zabavne le priprave, bodo na dm teku poskrbeli številne znane Slovenke in Slovenci. Med njimi so voditelja Klemen Bunderla in Klemen Bučan, skupina Čuki in posebni glasbeni gost presenečenja.

NAGRADNA IGRA: Podarjamo štartnine za 13. dm tek za ženske. 

Udobno na tek za ženske

Pri dm skrbijo, da bo tudi letošnji dm tek okolju prijazen dogodek. Med drugim boste vse prijavljene tekačice ob prevzemu štartnih številk prejele kupna za prevoze z avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa in vlaki Slovenskih železnic na dan 13. dm teka za ženske. Spremljevalci tekačic pa imajo pri nakupu povratne vozovnice za vlak 50-odstotni popust. Poleg tega potrdilo o plačani startnini omogoča brezplačno parkiranje na Dolgem mostu v Ljubljani, od koder bo na voljo avtobusni prevoz do parka Tivoli in po ustaljenem voznem redu nazaj.

Zabava in dobrodelnost z roko v roki

Letošnji dm tek za ženske ima že tradicionalno tudi dobrodelno noto. Na dogodku bodo pri dm ob praznovanju 25-letnice izbranim športnim organizacijam v sklopu vseslovenske iniciative Rastemo s športom svečano podelili finančno podporo v skupni vrednosti 25.000 EUR za izvajanje brezplačnih športnih uric za otroke. Iniciativo že podpirajo številni slovenski športniki, in sicer člani Rokometnega kluba Krim in Košarkarske zveze Slovenije, med katerimi so Goran Dragić, Klemen Prepelič in Deja Doler Ivanović, odbojkarici Eva Mori in Iza Mlakar, boksar Dejan Zavec, kolesar Primož Roglič, atleta Anita Horvat in Luka Janežič ter profesionalni borec Denis Porčič - Chorchyp.

Več informacij o 13. dm teku za ženske je na voljo na www.tekzazenske.si.

Anže Malovrh