NAGRADNA IGRA

Podarjamo štartnino za 13. dm tek za ženske

Oglasno sporočilo
9. 5. 2018, 14.20
Posodobljeno: 9. 5. 2018, 14.22
Deli članek:

Še je čas, da se pridružite športnemu podvigu za vse generacije!

DM tek

V soboto, 26. maja, bo v ljubljanskem parku Tivoli potekal že 13. dm tek za ženske. Letošnji dm tek bo zagotovo ponovno poskrbel za dan, poln pozitivne energije, in nepozabno druženje. Dogodek pa ni namenjen le športnemu udejstvovanju aktivnih dam, temveč je prireditev za vso družino. Partnerji vas bodo lahko spodbujali pri doseganju vašega cilja, otroci pa se bodo tako kot vsako leto zabavali na Oskarjevem teku.

Tudi letos se lahko tekačice odločite za 5- ali 10-kilometrsko razdaljo. Za čim bolj preprosto in udobno prijavo se lahko na dm tek prijavite do 19. maja do 12.00, in sicer kar prek spleta.

Nagrajujemo bralke - podarjamo štartnino!

Tudi mi pa imamo kar 3 brezplačne štartnine za letošnji tek za naše zveste bralke. Vse kar morete storiti je to, da nam na elektronski naslov nagradnaigra@svet24.si do nedelje (do 23:59) pošljete svoje podatke in tako že sodelujete v naši nagradni igri. 

Zahtevani podatki za sodelovanje v nagradni igri so: Ime in priimek, elektronski naslov, telefonska številka in letnica rojstva.

Nagrajenke bodo na spletni strani www.svet24.si  objavljene v ponedeljek, 14. maja, ob 9. uri zjutraj. Vse tri nagrajenke pa bodo morale v pondeljek posredovati še bolj podrobne podatke, ki jih organizator potrebuje za pripravo teka. 

Več informacij o 13. dm teku za ženske je na voljo na www.tekzazenske.si.