Zanimivosti

Športni SVET tokrat prihaja na sončno Obalo!

Oglasno sporočilo
9. 5. 2018, 10.51
Posodobljeno: 9. 5. 2018, 10.51
Deli članek:

Športno-rekreativni in humanitarni dogodek Športni SVET bo v soboto, 26. maja 2018, gostilo obmorsko-zdraviliško naselje Ankaran. Zdrav duh v zdravem telesu bo tokrat zaživel kar na plaži!

Klemen Finkšt
Pretekli dogodek Športni SVET je v Dobrno privabil številne tekače

V soboto, 26. maja 2018, se bo na MNZ plaži v obmorsko-zdraviliškem naselju Ankaran, pod okriljem časopisa Novice Svet24, Radia Aktual in Triatlon Kluba Logatec, odvil športno-rekreativni in humanitarno obarvani dogodek Športni SVET, s katerim bomo ponovno zbirali sredstva za 40 družin z otroci s posebnimi potrebami.

Čaka vas aktivno obarvan dan na prostem!

Najbolj neučakani boste dan lahko začeli z nordijsko hojo (ob 9.30 ali 10.00), pozdravom soncu: jogo in pilatesom na plaži (med 9.30-13.00) ali humanitarnim tekom (ob 10.00). Zatem pridejo na vrsto najmlajši tekači, ki se bodo podali na cici akvatlon, s pričetkom ob 11.15 in 11.30.

Klemen Finkšt
Na preteklem Športnem SVETU je bilo poskrbljeno tudi za najmlajše tekače

Za malo bolj profesionalne tekače, ali pa tiste, ki to želite postati, bo na voljo odlična šola teka, ki bo potekala pod okriljem tekaškega trenerja Urbana Praprotnika. Med 11.00 in 14.00 uro boste lahko v njegovi družbi še dodatno izpilili svoj način teka, saj bo na voljo predavanje, analiza tehnike teka in praktična vadba! Prijave zbiramo na: www.tekaskitrener.si.

Klemen Finkšt
V Dobrni so se zbrali navdušenci nad tekom vseh starosti

Za največje tekaške navdušence bosta na voljo tudi super sprint triatlon, s pričetkom ob 13.00 in sprint triatlon, s pričetkom ob 15.30.

V večernih urah pa nas po razglasitvi zmagovalcev čaka nepozaben koncert kar na plaži, na katerem se bomo zabavali v družbi naše Petkove pumpe!

Klemen Finkšt
Športni SVET poteka pod okriljem časopisa Novice Svet24, Radia Aktual in Triatlon Kluba Logatec

Vsi tisti, ki ste aktivni in zagovarjate zlato načelo ''zdrav duh v zdravem telesu'', boste na dogodku Športni SVET torej zagotovo prišli na svoj račun! Udeleži se ga lahko prav vsak, saj tekmovanje ni pogoj za udeležbo. Zato ste lepo vabljeni na prijetno druženje v obmorsko-zdraviliško naselje Ankaran – lepo vreme je zagotovljeno!

Organizator: Svet24, Radio Aktual, Triatlon Klub Logatec. 
Pokrovitelji: Petrol, Intersport, Zavarovalnica Merkur, Občina Ankaran, Adria Ankaran.