Tako ne gre več naprej!

VIDEO: Razvajena najstnica se zaradi 1000 dolarjev žepnine počuti kot »kmetica«

S.R.
7. 5. 2018, 17.00
Deli članek:

15-letna razvajenka tarna, da mora, odkar ji je mama žepnino znižala na 1000 ameriških zelencev, živeti kot »kmetica«.

YouTube/Dr. Phil
Nicolette tako ne more več živeti.

Nicolette, 15-letna spestovanka iz Beverly Hillsa v Kaliforniji, je na oddajo Phillipa Calvina McGrawa, bolje poznanega kot Dr. Phil, zvlekla svojo mamo, potem ko ji je ta žepnino s 5000 (4190 evrov) znižala na zanjo mizernih 1000 ameriških dolarjev (840 evrov) mesečno.

Krokodilje solze, ki jih Nicolette toči po tej drastični potezi, postanejo drugačnega leska, ko bralec sprevidi, česa je bila potrta 15-letnica doslej vajena. Med svoje osebje že vse od rojstva šteje varuško, osebnega šoferja in osebne trenerje, nakupovalni pohodi po prestižnih trgovinah razvpite ulice Rodeo Drive so bili del vsakdana, ponaša pa se z zbirko ženskih torbic, ob kateri bi se solza utrnila celo kakšni petični ruski dami. Kot najstnica je za oblačila priznanih oblikovalcev zlahka odštela od 5000 do 10.000 dolarjev, s polic pa je lahko jemala dobrote, o katerih lahko njeni sovrstniki zgolj sanjajo. A mati Nina ji je zdaj pipico priprla, saj razvajenih žepov ni uspela polniti s tako hitrostjo, s kakršno jih je najstnica lahko praznila. Nicolette se je odločila, da tako ne gre več naprej, težavo s svojo stiskaško mamo pa je preložila na pleča razvpitega Dr. Phila.

S 1000 dolarji ne pokrije niti osnovnih stroškov

»Mama mora razumeti, da ne morem preživeti s 1000 dolarji na mesec, saj sem se med odraščanjem navadila na določen način življenja. Tega mi ne more kar naenkrat vzeti,« je potarnala in dodala, da drugačnega načina življenja niti ne pozna. Pravi, da 1000 dolarjev mesečno ne pokrije niti njenih osnovnih stroškov. Mati Nina je ob tem priznala, da je hčerki že v rani mladosti začela podarjati kreditne kartice brez kakršnega koli limita, da pa je zdaj končno spoznala, kako je mladenka razvajena. Hkrati je pojasnila, da so bile finančne injekcije posledica slabe vesti, saj hčerki ob opravljanju večih služb ni naklonila veliko svojega časa.

»Počutim se kot kmetica. Tako ne morem več živeti. Vedno sem brez denarja,« je zaječala Nicolette. Dodala je še, da si za 16. rojstni dan želi novega mercedesa, natančneje 231.000 dolarjev vrednega terenca Mercedes-Benz razreda G, ki si ga želi že dve leti in ki ga »mora imeti.« Mati se s tem ni strinjala in je hčerki ponudila novega mercedesa razreda C.

Dr. Phil naletel na gluha ušesa

Vidno osupli Dr. Phil je potrpežljivo poslušal kokodajsanje obeh strani in na koncu nepresenetljivo ocenil, da bi bilo ponovno povišanje žepnine huda napaka in da gre pri tovrstnem »preobilju za obliko zlorabe otrok,« Nicolette pa je svetoval, naj si najde službo v »resničnem svetu.« Naletel je na gluha ušesa, saj je razvajenka odbrusila, da ji »minimalna plača« ne bo prinesla sanjskega avtomobila in da služba terja »preveliko napora.«