Mobilna verzija
11:31 20. avgust 2018

BALOH International predstavlja: celostne rešitve za tla

Oglasno sporočilo
Posodobljeno: 09:02 / 26.6.2018

Tla so v sodobnem interierju prevzela eno najvidnejših vlog, kar je posledica združevanja bivalnih prostorov v vse večje skupne površine, pohištvo pa postaja bolj minimalistično, zaradi česar pogosto prav izgled tal narekuje dizajn ambienta.

Baloh international

Če smo pred leti o tleh razmišljali le kot o najbolj obremenjeni površini v prostoru in nas je zanimala predvsem vzdržljivost tal, je danes vsled široke ponudbe pred slehernim potrošnikom, ki se odloča za nakup nove talne obloge, zelo pomemben sam izgled. Klasičnim in lamelnim parketom so se v evoluciji talnih oblog pridružili laminati, danes pa kupci vse pogosteje posegajo po raznovrstnih vinilnih in tekstilnih talnih oblogah, gotovih parketih, in še čemu.

Baloh_international_1

Vse večja izbira raznolikih materialov (les, tekstil, vinil, linolej, guma itd.), različni načini vgradnje (lepljenje ali plavajoče polaganje), pester nabor dizajnov in barv (možnosti individualne izdelave dizajna) kupce spravljajo v zadrego saj se je ob široki ponudbi zelo težko odločiti za prava tla. 

Baloh_international_4

Prav to raznovrstno ponudbo smo za vas na enem mestu zbrali v podjetju Baloh International d.o.o.!

Podjetje s preko 30 letno zgodovino je danes eno vodilnih slovenskih podjetij na področju talnih oblog. Poleg zastopstva številnih svetovno priznanih znamk oziroma proizvajalcev raznovrstnih talnih oblog, v podjetju stremimo k pravilni uporabi le teh.

Baloh_international_3

Z nenehnim izobraževanjem na področju vgrajevanja talnih oblog skušamo vsem kupcev zagotoviti kompletno storitev, kar pomeni, da za vas na objektu opravimo vse potrebne meritve, vam v našem salonu svetujemo pri pravilni izbiri materiala in ga na koncu tudi strokovno vgradimo. Upoštevamo vse pomembne kriterije, to je izgled, kvaliteta, cena, vzdrževanje in poiščemo najprimernejša tla za vaš dom, vaše poslovne prostore, itd. skratka, tla za vsak objekt.

Baloh_international_5

Obiščite nas v našem prodajno razstavnem salonu na Brodišču 12 v IOC Trzin, najdete ali kontaktirate nas lahko tudi preko spleta www.baloh.si ali socialnih omrežij. 

Vaš prispevek