Četrta Polkafest turneja v TUŠ BTC Ljubljana

PRIHAJA POLKAFEST: POHITITE PO VSTOPNICO!

Oglasno sporočilo
23. 4. 2018, 16.03
Posodobljeno: 23. 4. 2018, 16.04
Deli članek:

Dogodek ki ga ne smete zamuditi! Vstopnice že na voljo v Tuš prodajalnah, na Eventimu, Petrolu in Pošti Slovenije!

K.Š.
Dobro razpoloženi člani ansambla Štrk že nestrpno pričakujejo Polkafest!

Družili smo se že na četrti Polkafest turneji za ogrevanje na največji dogodek Polkafest in podiranje svetovnega rekorda v plesanju polke. Na Polkafestu, ki bo potekal 13. maja v Celju, se bo na dveh odrih zvrstilo več kot 10 nastopajočih, zabava za vse generacije pa vas pričakuje od 10. ure dalje!

Priprave in ogrevanje za Polkafest je tokrat potekalo v prestolnici, kjer smo v sklopu Polkafest turneje, obiskali in razgreli TUŠ BTC Ljubljana.

Narodnozabavni ritmi preplavili prestolnico  

Priprave na Polkafest so že v polnem teku. Prihaja namreč 13. maj 2018, ko se bomo skupaj zavrteli v ritmih narodnozabavne glasbe in podirali svetovni rekord v plesanju polke! Da bi se dodobra pripravili in ogreli, smo se pretekli vikend udeležili že četrte Polkafest turneje, ki je tokrat potekala v prestolnici! Ritmi narodnozabavne glasbe, poskočen ples in vonj pristnih slovenskih dobrot, so tokrat napolnili prostore TUŠ BTC Ljubljana, kjer se je v družbi Ansamblov Nemir in Štrk odvila prava zabava za vse generacije! Skupaj smo se dodobra ogreli v živahnih ritmih narodnozabavne glasbe, manjkalo pa ni niti številnih presenečenj.

K.Š.
Razigrani fantje iz ansambla Nemir so z živahnimi ritmi razgreli obiskovalce pete Polkafest turneje

Zabava za vse generacije

Najmlajši so se z Veselkom zabavali v otroškem kotičku in se v družbi nove mlečne kraljice Monike Rakun sladkali s slastnimi Oki Doki mlečnimi izdelki Zelenih Dolin.

K.Š.
Najmlajši so v družbi mlečne kraljice Monike Rakun preizkušali Oki Doki mlečne izdelke Zelenih Dolin.

Lačni niso ostali niti starejši, saj jih na Polkafest turnejah čaka velika ponudba pristnih in dišečih slovenskih izdelkov. Tokrat so lahko poskusili pravi slovenski krompir, ki so ga zanje pripravili mojstri Piknika Pečko, pa tudi domača bučna olja, namaze in sladice iz Jeruzalem Sat ter ostale dobrote s podeželja, ki jih lahko najdemo v Tuševih centrih.

K.Š.
Zanimive dobrote, kot so domača bučna olja, namazi in sladice podjetja Jeruzalem Sat je predstavljala vodja marketinga, Andreja Krabonja.

Seveda se niso spoznavali le z dobrotami s slovenskega podeželja, ampak tudi s koristnimi vsebinami v posebni Zeleni svetovalnici in zanimivostmi, povezanimi z nastankom narodne noše, ki so jih zanje pripravili na stojnici Čevljarstva Štajnar.

K.Š.
Na stojnici Čevljarstva Štajnar so se tako obiskovalci kot tudi voditelj Žiga Deršek navduševali nad zanimivimi umetninami.

Ujemite zadnjo priložnost in se nam pridružite na peti Polkafest turneji!

Veselo bo vse do 13. maja, ko bodo potekale še zadnje Polkafest turneje po Sloveniji, del nepozabne zabave pa ste lahko tudi vi! Že peta Polkafest turneja bo potekala v soboto, 28. aprila 2018 v Planet Tuš Novo Mesto.

POLKAFEST: DVOJNA ZABAVA – DVOJNA POLKA!

V starem mestnem jedru Celja, se bo v nedeljo, 13. maja 2018, na kar dveh odrih in v družbi več kot 10 nastopajočih, odvila nepozabna zabava za vse generacije in okuse! Z nami bodo  Modrijani, Ansambel Stil, Ansambel Spev, Veseli svatje, Ansambel Roka Žlindre, Čuki, Malibu in drugi. Polko pa bomo plesali prav vsi! Najprej se bodo zavrtele folklorne skupine in vsi v narodnih nošah in ljudskih oblačilih, ki bodo podirali rekord za vpis v Guinessovo knjigo rekordov, nato pa se bomo zavrteli še vsi ostali, ki bomo poskušali osvojiti svetovni rekord, saj želimo zaplesati največjo polko za svetu! Zaplešite in se zapišite v zgodovino! Prijave se bodo zbirale na dogodku.

K.Š.
Ansambel Štrk je z živahnimi ritmi navdušil mimoidoče.

ČAKAJO VAS BOGATE NAGRADE!

Čisto nov par čevljev DEICHMANN čaka na vsak stoti plesni par, ki se bo prijavil na plesanje polke na Polkafestu! Kaj še čakate? Zaplešite z nami, postanite del zgodovinskega dogodka in osvojite nov par čevljev!

K.Š.
Tudi mlečna kraljica Monika Rakun nestrpno pričakuje Polkafest!

PRISKRBITE SI VSTOPNICO ZA POLKAFEST ŽE DANES: TUŠ TRGOVINE, EVENTIM, PETROL in POŠTA SLOVENIJE!

Vstopnice za celodnevno dogajanje za vse generacije vključujejo tudi malico in koncerte več kot deset nastopajočih glasbenikov na dveh odrih. Vstopnice so na voljo po posebnih cenah v trgovinah Tuš za člane Tuš Kluba ter na Bencinskih servisih Petrol in na Eventimu.

Za otroke do 15-leta starosti in tiste, ki boste na prizorišče prišli v narodnih nošah, je vstop BREZPLAČEN, prijave pa sprejemamo na elektronskem naslovu: polkafest@media24.si. Vse informacije najdete na: www.polkafest.si.