Vedeževanje

Simboli iz krogle: kar se prikaže, ima svoj pomen

S.N.Č./Novice Svet24
21. 4. 2018, 14.30
Deli članek:

V posebnih čarovniških knjigah zasledimo zelo natančen slovar simbolov, na katere bi utegnili naleteti v globini kristalne krogle.

Profimedia
Več časa in energije svoje boste posvetili vedeževanju, natančnejši bodo vaši odgovori in jasnejše vizije.

Za razlago smo izbrali najpreprostejše simbole, ki jih lahko razberejo tudi manj vešči uporabniki krogel ali tisti, ki so z gledanjem v magično kroglo šele začeli.

Ko opazujete nizanje simbolov v krogli, si jih vedno natančno zapišite v poseben zvezek, kajti iz zaporedja prikazovanja lahko razberete zgodbo.

Zvezda – označuje začetek pozitivnega obdobja v vašem življenju, ki se bo zagotovo tudi dobro končalo.

Srce – pomeni veliko srečo v ljubezni ali pa napoveduje večji priliv denarja.

Sonce – je dobro znamenje in vam na široko odpira vrata v veliko veselje.

Križ je zanimiv
Večinoma je povezan s prvim simbolom, ki mu sledi v krogli, lahko pa napove težave v zadevi, s katero se trenutno najbolj intenzivno ukvarjate.

Drevo – razvejano drevesno deblo napoveduje dobro srečo in prijetne dogodke, če pa so veje redke in zalomljene, vam preti bolezen ali spopad z okolico.

Krog – odprt je pozitivno znamenje za ugodne spremembe, popolnoma zaprt pa nima tako dobrega pomena.

Angel – pomeni glasnika dobrih novic, ki jih boste prejeli v kratkem. Ob njih vas bodo prevzeli močni občutki sreče in navdiha.

Denar – predvsem v obliki kovancev vam seveda napoveduje znatno izboljšanje finančnega stanja ali večji gmotni dobiček.

Meč – pomeni konec nekega odnosa, morda celo konec ljubezenske ali prijateljske zveze.

Luna – vam sporoča, da se bodo življenjske okoliščine zapletle in postale še bolj nejasne.

Gozd – ponazarja možne težave na čustvenem ali poslovnem področju.

Gora – ima dvojni pomen: če je njen obris koničast in oster, napoveduje srečanje s pomembno osebo, če pa je medla in s topim vrhom, vas opozarja na nezvestobo prijateljev, ki  bodo zavrnili vašo prošnjo za pomoč.

Ptič – sporoča, da vas bo nekdo prosil za pomoč. Galeb v letu pa napoveduje bližnje potovanje, ki ima za vas lahko zelo ugodne posledice.

Vrata – odprta pomenijo prijetne novice, zaprta pa večje denarno nakazilo. Hiša – v katerikoli obliki napoveduje čudovito obdobje, v katerem boste obilno želi sadove svojega opravljenega dela. Uspeh vas bo spremljal dlje časa in vas spodbujal k nadaljnjim projektom.

Pes – označuje zaupanje. Pomagali vam bodo zvesti in zanesljivi prijatelji, na katere ste se lahko vedno zanesli.

Divje zveri – ali druge živali, ki vam ponavadi zbujajo strah, opozarjajo pred srečanjem z neprijetno osebo.

Otroci – katerekoli starosti ali spola vam sporočajo, da se pripravite na začetek nove, morda celo usodne, ljubezenske zveze.

Ženska – lahko pomeni konkretno žensko osebo v vašem življenju, če vas obris spominja nanjo. Drugače pa označuje približevanje trenutka pomembne odločitve na čustvenem področju.

Moški – lahko je določena oseba iz vaše okolice ali pa pomeni bližnje ljubezensko srečanje.

Sveča – prižgana ali ugasla je simbol začetka dobrih časov za vas ali za osebo, ki ji vedežujete. Srečni boste, ker se bo ugodno razrešila večina tistega, kar vas muči v tem hipu. Vaš življenjski položaj se bo uredil, umiril in harmoniziral po vaših željah.