Zanimivosti

Brez muke – obvladaj tuj jezik v 2 tednih s to čudežno metodo

Oglasno sporočilo
16. 4. 2018, 08.00
Posodobljeno: 16. 4. 2018, 08.13
Deli članek:

Promocijski material

Poliglot Dejan Zajc, ki tekoče govori 23 jezikov, je Slovencem predstavil svojo slavno 2-tedensko formulo za učenje jezikov. Ta formula omogoča, da se v kratkem obdobju obvlada gradivo, ki se na jezikovnih tečajih uči eno leto. Metoda tega poliglota se postavlja po robu metodam tradicionalnih jezikovnih šol.

Že 5000 Slovencev je opustilo neučinkovite konvencionalne metode učenja tujih jezikov in se pridružilo Dejanu Zajcu. Ne glede na starost, izobrazbo in talent boš v 2 tednih opazil ponosne izraze na obrazih svojih družinskih članov, prijateljev in kolegov. Ko slišijo, kako dobro govoriš angleško, bodo težko verjeli, da si za to potreboval le 14 dni.

Promocijski material

Vedno je dober trenutek za učenje tujih jezikov. O tem se lahko prepričaš že po 2 tednih. Opazil boš spremembe v vsakdanjem življenju. Pričel se boš prosto sporazumevati v tujem jeziku že po 14 dneh učenja. Brez težav boš bral članke na tujih spletnih straneh. Izzval boš občudovanje med najbližjimi in priznanje med nadrejenimi in kolegi. 

Učenje tujega jezika ni noben zmaj

Ali ti vsi pravijo, da je težko? Ni! Ko gre za učenje tujih jezikov, ni odločilen talent. Seveda obstajajo ljudje, ki so bolj talentirani za učenje tujih jezikov. Ampak niso bili samo njihovi možgani ustvarjeni za to. Tvoji možgani, kot tudi možgani vseh ljudi, delujejo tako, da se nenehno prilagajajo in učijo.

In zato pri učenju ni važen samo talent, važno je nekaj pomembnejšega. Pri učenju tujih jezikov je najpomembnejša volja za učenje, skupaj s tem pa primerna metoda. Saj se brez primerne metode ne boš mogel premakniti nikamor. Stal boš na mestu in ne boš mogel vzpostaviti normalne komunikacije.

Promocijski material

Če pa imaš primerno metodo, kar metoda Dejana Zajca vsekakor je, potem si na pravi poti. Ta ti bo omogočila, da brez težav obvladaš tuj jezik, in to v roku samo 2 tednov. Ta metoda je hitra, zabavna, učinkovita in dinamična. Ne bo se ti več treba lomiti jezika v pogovorih s tujci. Letovanja v tujih državah zate nikoli več ne bodo problem.

Zakaj določene metode tujih jezikov ne delujejo?

Konvencionalne metode učenja tujih jezikov naredijo učenje veliko težje. V tebi nikoli ne prebudijo želje, da bi se naučil tega jezika. Pripeljejo te do te točke, da pričneš dvomiti v svoj talent, kar pa lahko resno vpliva na tvojo samozavest.

Poleg tega te v šolah in na raznih tečajih ne učijo jezika, nikakor ga ne moreš razumeti, temveč te učijo o jeziku. To sploh ni cilj učenja. Niti te ne opogumijo, da se sporazumevaš s tujci. In zaradi tega imaš blokado, ko se je treba sporazumevati v tujem jeziku. Težko se spomniš besed, zlaganje stavkov pa postane prava znanost. 

Promocijski material

Mnogi te tudi prepričujejo, da nikoli ne boš obvladal tujega jezika, če ne živiš na tem jezikovnem področju. Ampak s pravim pristopom in dobro metodo je vse mogoče. Ne dovoli, da bi ti ljudje in napačne metode ubile željo in voljo do učenja, saj rešitev obstaja in nahaja se tukaj. Rešitev, ki ti bo pomagala, da se naučiš in govoriš tuj jezik brez vsakršnega napora. 

Za kakšno metodo gre?
V morju načinov učenja tujih jezikov je na površje priplavala metoda Dejana Zajca. Gre za metodo, ki ti bo pomagala, da obvladaš tuj jezik v 2 tednih.

Razvita je bila posebej za ljudi, ki cenijo svoj čas. Če se želiš naučiti tujega jezika, ne izgubljaj časa z raznimi učbeniki, saj v njih ne boš našel te metode. Ti učbeniki niso bili narejeni z namenom, da se hitro naučiš tujega jezika.

Promocijski material

Za razliko od drugih metod je bila metoda Dejana Zajca narejena tako, da vpliva na tvoje možgane, da si lahko zapomniš vse, kar je potrebno. Besede se bodo pričele povezovati brez težav, ti pa boš brez kakršnekoli muke obvladal tuj jezik s svetlobno hitrostjo.

Kako izgleda Dejanova formula za avtomatično učenje jezikov?

Dejan Zajc je svojo 2-tedensko formulo za avtomatično učenje tujih jezikov poimenoval Pingulingo. To je edina knjiga, ki ​izboljša in pospeši pomnjenje zahvaljujoč 100-odstotni uporabi tvojih prirojenih mentalnih sposobnosti.

Konvencionalne metode učenja jezikov aktivirajo le del sposobnosti tvojih možganov, da pomni in ustvarja asociacije. Ponavadi ne podpirajo teh kognitivnih procesov, saj aktivirajo le majhen del možganskih struktur. Knjiga Pingulingo​ deluje drugače. Izkoristi 100 % sposobnosti, ki jih imaš in ki "dremajo" v tvoji podzavesti.

Med pomnjenjem novih besed 2-tedenska formula za avtomatično učenje tujega jezika Pingulingo istočasno aktivira desno in levo polovico možganov. Besedni del aktivira levo stran, slika pa desno. Možgani delujejo 5-krat hitreje kot ponavadi. To povzroči povečanje kognitivnih sposobnosti, sposobnosti pomnjenja novih besed in njihovo asociacijo s slovenskimi ekvivalenti. Te asociacije so tako močne in globoko vtisnjene v spomin, da se tvoji možgani skoraj avtomatično učijo novih besed. 

Promocijski material

Kako se uporablja ta 2-tedenska formula?

Vse lekcije so bile zasnovane na poseben način, da bi možgani delovali hitreje in učinkoviteje. Lekcije so razdeljene na poglavja. Deluje po principu, da najprej vidiš besedo, potem pa dobiš razlago, kar se je izkazalo kot zelo učinkovito.

Po prvem dnevu branja knjige Pingulingo boš osvojil približno 200 novih besed. Po enem tednu boš opazil veliko razliko v svojem besednjaku. Postal bo bogatejši in bolj raznolik. Po 2 tednih izgine psihološka blokada, ki ti onemogoča, da se sporazumevaš v tujem jeziku, pričel se boš sporazumevati brez kakršnihkoli težav. 

Po enem mesecu boš tako dobro obvladal angleščino kot da bi se je učil že leta. Ne izgubljaj časa z nekoristnimi večmesečnimi tečaji in inštrukcijami, enostavno naroči Pingulingo. Ta knjiga je primerna za vsakogar, obenem pa je zelo enostavna za uporabo.

Promocijski material
Pingulingo: formula za pospešeno učenje angleškega jezika, ki jo je razvil poliglot Aaron Stone.

Edinstvena priložnost za vse bralce

Učenje tujega jezika nikoli ni bilo lažje in bolj zanimivo. Zahvaljujoč knjigi Pingulingo boš v samo 2 tednih obvladal tuj jezik. Izkoristi to neponovljivo ponudbo in naroči Pingulingo s 50-% popustom.

Vendar pa to še ni vse, ta neverjeten izdelek prihaja skupaj s posebno garancijo Dejana Zajca. Gre za 44-dnevno garancijo za povračilo denarja. Brez vprašanj dobiš nazaj svoj denar. Preprosto nimaš česa izgubiti, lahko pa veliko pridobiš. Samo naroči in se prični učiti.

Pomembno obvestilo: pohiti, ponudba je časovno omejena in zaradi ugodne cene izdelka zaloge hitro izginjajo!