Postojna

Jajca so tako smrdela, da so poklicali gasilce

U.K. / Novice Svet24
7. 4. 2018, 08.00
Deli članek:

Na pošto v Postojni sta dva paketa zaman čakala na osebo, ki jih je naročila. Uslužbenci pa so imeli z njima ogromno težav.

Dreasmtime
Ekološko pridelana jajca so najdražja, najcenejša pa tista, ki so pridelana v baterijski reji.

Uslužbenci na pošti v Postojni so imeli ta teden precej težav z jajci. Kot so dejali, so na pomoč morali poklicati celo gasilce, vse skupaj pa so zakuhala nemška jajca. Na pošto sta namreč prišla dva paketa, ki ju ni nihče prišel iskat. Paketa sta na lastnico čakala kar dva tedna, pred nekaj dnevi pa sta začela grozljivo smrdeti. Ker uslužbenci niso vedeli, kaj se v paketih skriva, so poklicali gasilce. Ti so paketa obravnavali kot v primerih, v katerih se sumi, da so v pismih ali paketih nevarne snovi. Vsebino so zaprli v nepredušni posodi in ju odnesli v poseben prostor.

Medtem so policisti poiskali osebo, ki je bila navedena kot naslovnik. Na srečo se je izkazalo, da ne gre za kakšne bojne strupe ali kaj podobnega, ampak je ženska iz Postojne iz Nemčije naročila jajca, ki so jih poslali kar po pošti. Naslovnica je policistom dejala, da ni dobila obvestila, da sta paketa prispela v Postojno, in ju zaradi tega tudi ni odšla prevzet.

Seveda ni treba posebej poudariti, da se pokvarljivih izdelkov, kot so jajca in mleko, ne sme pošiljati z navadno pošto. Ni pa še znano, ali žensko čaka kakšna kazen ali jo bo odnesla samo z opominom.

Arhiv Reporterja
Fotografija je simbolična.