Zanimivosti

HITRA & BREZPLAČNA rešitev, ko potrebujete katerokoli storitev

K.M.
9. 4. 2018, 09.00
Posodobljeno: 9. 4. 2018, 09.25
Deli članek:

Z IZBEREM.SI smo v Sloveniji dobili prvi sistem za javno zbiranje ponudb, s pomočjo katerega lahko hitro in brezplačno dostopate do več kot 700 različnih storitev. Preko sistema enostavno oddate povpraševanje in prejmete neobvezujoče ponudbe.

Z IZBEREM.SI smo v Sloveniji dobili prvi sistem za javno zbiranje ponudb, s pomočjo katerega lahko hitro in brezplačno dostopate do več kot 700 različnih storitev. Preko sistema enostavno oddate povpraševanje in prejmete neobvezujoče ponudbe.

Promocijski material

Nič več čakanja

Zakaj bi porabljali vaš dragocen čas, klicali na desetine ponudnikov, barantali za ceno in trpeli nadležne sestanke? Da je električarja, keramičarja, vodovodarja ali katerega koli drugega mojstra težko priklicati, še težje pa se dogovoriti za termin, ni nič novega. Včasih jih je potrebno čakati tudi več tednov in seveda se mojstru prilagodite vi. S pomočjo sistema IZBEREM.si je iskanje izvajalca storitev postalo lažje kot kadar koli prej. Ne glede na to, kje v Sloveniji stanujete ali kakršno koli storitev potrebujete, imate sedaj vse mojstre in storitve na dosegu samo z enim klikom. Na IZBEREM.si se preprosto brezplačno registrirate, oddate svoje povpraševanje in počakate na ponudbe.

Izberite najboljšo ponudbo

Hitro po oddaji povpraševanja boste v sistemu IZBEREM.si in z elektronskim sporočilom obveščeni o ponudbi izvajalca, ki se je odzval na vaše povpraševanje. Vse ponudbe na IZBEREM.si vsebujejo transparentno ceno in za vas pomembne informacije. Vi pa za izvajalce po želji ostajate anonimni. Samo vi lahko kontaktirate izvajalca, ki vam najbolj ustreza in se z njim neposredno dogovorite za posel. Odločitev, katerega mojstra izbrati, še nikoli ni bila preprostejša. Zakaj? Prvi sistem za javno in transparentno zbiranje ponudb vam namreč omogoča, da pravega ponudnika izberete glede na vrsto izvedbe, lokacijo, ceno in priporočila drugih uporabnikov. Posledično boste vedno dobili pošteno ceno, storitev pa bo opravljena kakovostno in ob dogovorjenem terminu.

Sliši se zanimivo, kajne?

V kolikor želite tudi vi prihraniti čas in ohraniti mirne živce, se lahko kot povpraševalec že danes brezplačno registrirate v prvi sistem za javno zbiranje ponudb - IZBEREM.si!

Izberem.si je pisan na kožo iskalcem storitev:

  • Zakaj bi klicali na desetine ponudnikov, barantali za ceno in trpeli nadležne sestanke? Izberem.si je hitra rešitev, ko potrebujete storitev, uporaba pa brezplačna!
  • Dobro storitev za ustrezno ceno še nikoli ni bilo tako enostavno najti.
  • Vsi ponudniki na enem mestu s transparentno ponudbo in jasno primerljivostjo.
  • Se ne morete odločiti med ponudbami z isto ceno? Preverite, kaj o ponudnikih pravijo uporabniki.
  • Nobena zahteva ni pretirana, če imate na razpolago dovolj možnosti. Bolj specifično boste povedali, kaj potrebujete, lažje boste našli idealnega mojstra.
  • Se bojite, da boste za uslugo plačali več, kot je vredna? Na Izberem.si je vsaka ponudba jasna in odprta.
  • 100 % GARANCIJA anonimnosti
  • Ustvarite svoj zasebni profil (podatkov nihče ne vidi razen vas) in objavite, kaj potrebujete. Na svoj e-naslov boste prejeli odprte ponudbe, ki jih boste lahko v miru primerjali in se tako odločili za najboljšega ponudnika za vas.
  • Če boste potrebovali dodatno pomoč, lahko za vsakega ponudnika storitev preverite tudi, kaj o njem pišejo uporabniki.

BREZPLAČNA POMOČ na telefonski brezplačni telefonski številki 080 44 55

V centru za uporabnike sistem IZBEREM.SI povpraševalcem ponuja tudi BREZPLAČNO pomoč na vsakem koraku.