Zanimivosti

POLKAFEST: Podiramo Guinnessov rekord v plesanju polke

Oglasno sporočilo
21. 3. 2018, 09.51
Posodobljeno: 5. 4. 2018, 09.56
Deli članek:

V Celju bomo v nedeljo, 13. maja 2018 podirali svetovni rekord v plesanju polke na največji zabavi Polkafest.

Odmevna zabava, ki si jo boste zapomnili

Svetovni rekord v plesanju polke si trenutno lasti Nemčija, kjer je v največjem plesu sodelovalo prek 800 plesalcev. Odločili smo se, da bomo na Polkafestu podrli rekord v plesanju polke za vpis v Guinnessovo knjigo rekordov in dokazali, da smo ljubitelji plesa, zabave in druženj.

Spektakularni POLKAFEST bo v nedeljo, 13. maja 2018 (v primeru dežja se prestavi na 20. maja), kjer bodo poleg podiranja rekorda na voljo številne aktivnosti in velika zabava.

Spektakel na dveh odrih

Na največjem Polkafestu vas 13. maja 2018 v starem mestnem jedru Celja čaka zabava, kot je še ni bilo. Za vas smo pripravili poseben program, v katerem se bodo predstavile slovenske folklorne skupine, na dveh odrih bo nastop več kot deset glasbenih gostov, čakajo vas številne animacije in nagradne igre, Polkaland za otroke in še mnogo več.

Nastopilo bo več kot 10 priljubljenih narodnozabavnih skupin

Na Polkafestu se nam bodo pridružile tudi priljubljene narodnozabavne skupine: Modrijani, Ansambel Stil, Ansambel Spev, Veseli svatje, Ansambel Roka Žlindre, Čuki, Malibu in številni drugi.

VSTOPNICE ZA SAMO 9,90 €!

Vstopnice so že na voljo v vašem najbližjem TUŠ centru. Za vse dogajanje je vstopnica za člane TUŠ KLUBA na voljo ZA SAMO 9,90 €, redna cena vstopnice pa znaša 11,90 €. V ceno je vključena tudi malica.

Vstop z narodno nošo ali ljudskimi oblačili je brezplačen, prijave pa sprejemamo na elektronskem naslovu: polkafest@media24.si . Prav tako je vstopnina brezplačna za otroke do 15. leta starosti

Polkafest turneje v TUŠ centrih

Za ogrevanje na največji dogodek za podiranje svetovnega rekorda v plesanju polke, POLKAFEST 2018, bomo poskrbeli s Polkafest turnejami v TUŠ centrih po Sloveniji ob sobotah med 10. in 13. uro.

7. april - PLANET TUŠ MARIBOR
14. april - PLANET TUŠ KRANJ
21. april - TUŠ BTC LJUBLJANA
28. april - PLANET TUŠ NOVO MESTO

Pridružite se nam in bodite del Guinnessovega rekorda!

BREZPLAČEN VSTOP ZA PLESALCE V NARODNIH NOŠAH IN LJUDSKIH OBLAČILIH.

Za ostale so vstopnice že na voljo v najbližjem TUŠ centru.