Zanimivosti

POLKAFEST: Vstopnice na voljo v trgovinah TUŠ!

Oglasno sporočilo
4. 4. 2018, 16.30
Posodobljeno: 5. 4. 2018, 10.04
Deli članek:

V Celju, v starem mestnem jedru, bomo v nedeljo, 13. maja 2018 podirali svetovni rekord v plesanju polke na največji zabavi Polkafest.

Na Polkafestu se nam bodo pridružile tudi priljubljene narodnozabavne skupine: Modrijani, Ansambel Stil, Ansambel Spev, Veseli svatje, Ansambel Roka Žlindre, Čuki, Malibu in številni drugi.

Zabava, ki se bo vpisala v zgodovino

Trenutno si Guinnessov rekord v plesanju polke lasti Nemčija, kjer je v največjem plesu sodelovalo prek 800 plesalcev. Z vašo pomočjo bomo na Polkafestu podrli rekord v plesanju polke za vpis v Guinnessovo knjigo rekordov in dokazali, da smo ljubitelji plesa, zabave in druženj.

Pridružite se nam tudi vi in zaplešite z nami!

Največji POLKAFEST bo v nedeljo, 13. maja 2018 (v primeru dežja 20. maja), kjer bodo poleg podiranja rekorda na voljo številne animacije in nepozabna zabava.

V starem mestnem jedru Celja se bo odvila zabava, kot je še ni bilo! Za vas smo pripravili spektakularen program, v katerem se bodo predstavile slovenske folklorne skupine, na dveh odrih bo nastopilo več kot deset priljubljenih glasbenih skupin, čakajo vas številne animacije in nagradne igre, na Polkalandu bo poskrbljeno za zabavo otrok in še mnogo več.

Vstopnice na voljo po super ceni!

Vstopnice so že na voljo v vašem najbližjem TUŠ centru. Za vse dogajanje je vstopnica za člane TUŠ KLUBA na voljo ZA SAMO 9,90 €, redna cena vstopnice pa znaša 11,90 €.

Vstop z narodno nošo ali ljudskimi oblačili je brezplačen, prijave pa sprejemamo na elektronskem naslovu: polkafest@media24.si. Prav tako je vstopnina brezplačna za otroke do 15. leta starosti.

Polkafest turneje

Za ogrevanje na največji dogodek za podiranje svetovnega rekorda v plesanju polke, POLKAFEST 2018, bomo poskrbeli s Polkafest turnejami v TUŠ centrih po Sloveniji ob sobotah med 10. in 12. uro.

14. april - PLANET TUŠ KRANJ
21. april - TUŠ BTC LJUBLJANA
28. april - PLANET TUŠ NOVO MESTO

Pridružite se nam in bodite del Guinnessovega rekorda!

BREZPLAČEN VSTOP ZA PLESALCE V NARODNIH NOŠAH IN LJUDSKIH OBLAČILIH.

Za ostale so vstopnice že na voljo v najbližjem TUŠ centru.