Zanimivosti

Elegantna vhodna vrata za vsak dom

Oglasno sporočičlo
1. 2. 2018, 00.00
Posodobljeno: 27. 3. 2018, 15.42
Deli članek:

Moderne in elegantne ravne linije, poravnana krilo in podboj ter dovršen sistem tesnjenja na pragu - vse kar vaša vrata potrebujejo najdete pri vhodnih vratih Rajmax.

V podjetju Rajmax poslušajo želje potrošnikov, zato so njihova vhodna vrata funkcionalna, varna in enostavna za vzdrževanje. Vrata so lahko tudi steklena, imajo različne barvne dodatke in posebnosti pri kljukah ali ročajih. Zadovoljstvo stranke dajejo na prvo mesto, zato jim je izredno pomembno, da ima vaš dom tak vrata, ki vas varujejo pred nepridipravi. V ta namen v vhodna vrata vgrajujejo ključavnico s trikratnim zaklepanjem G-U automatic, ki omogoča, da so vrata vedno v pravilnem položaju, se ne povesijo in obenem odlično tesnijo. Vsa vrata imajo tečaje, ki omogočajo nastavitev v treh smereh in imajo tudi izredno močno nosilnost. Vsa njihova vrata imajo Alu pohodni prag s termično zaporo, za večjo trdnost vrat pa skrbijo ojačani vogali vratnih kril.

Kaj vse dela vhodna vrata Rajmax tako posebna?

1. Edinstven, certificiran in patentiran sistem pritrjevanja prekrivnega polnila: Zunanja alu obloga je s posebnimi patentiranimi zatiči pritrjena na osnovno konstrukcijo vrat. S tem preprečimo pojav bimetalnega efekta.

2. Moč, trdnost, stabilnost vrat: Tudi pri močnejšem toplotnem sevanju v poletnih mesecih ali pri izredno nizkih temperaturah pozimi obstajajo vrata dimenzijsko stabilna in vselej funkcionalna. Zasnovana za obvladovanje zunanje in notranje klime.

3. Visoko kvalitetni Roll tečaji s 3D nastanitvijo.

4. Dovršena montaža: Z patentiranimi montažnimi adapterji vstavljenimi v notranji del podboja se sila teže optimalno razporedi, ter preprečuje vdor vlage in vode v sistem vrat.

5. Moderne in elegantne ravne linije, poravnana krilo in podboj ter dovršen sistem tesnjenja na pragu: Na tehničnem področju sistem Trend Line Zero prepriča z vrednostmi toplotne izolacije združljivimi s pasivno gradnjo in visoko odpornostjo na vremenske vplive.

Več na: www.rajmax.si