razkritje

Vse velike skrivnosti lepih magičnih krogel

S.N.Č./Novice Svet24
24. 3. 2018, 10.30
Deli članek:

Uporaba kristalne krogle za prerokovanje je že od nekdaj nepogrešljiv del življenja čarovnikov, vedeževalcev, jasnovidcev in podobnih.

Profimedia
V svojo kristalno kroglo smete seveda gledati le vi.

Že svečeniki starodavnih templjev so poznali prerokovanja iz kristalne krogle. Vse do današnjih dni se tehnika prerokovanja ni kdo ve kako spremenila.

Nekaterim steklenim kroglam so včasih dodajali svinec, da so bile bolj prosojne, toda mojstrica čarobnih urokov Marjetka Jeršek zatrjuje, da ni potrebe po tem.

PRIPRAVE

Čarovnice z dlanmi objemajo eterični ovoj kristalnih krogel, ne da bi se jih v resnici dotikale, da jih tako napolnijo s svojo osebno energijo, ki seva iz čaker na njihovih dlaneh.

»V vsaki trgovini, ki se ukvarja s prodajo različnih kristalov, lahko kupite kristalno kroglo. Če ne gre drugače, lahko poprosite kakšnega steklarja, da jo izdela posebej za vas,« svetuje Jerškova in nadaljuje: »Za uspešno prerokovanje si poiščite miren kraj, kjer vas nihče ne bo motil. Kroglo postavite predse na nizko leseno mizico, ki jo pogrnete s tkanino v temnejših odtenkih vijoličaste ali indigo barve.«

Potem se sprostite in se čim bolj udobno usedite pred kroglo. Pogled brez napetosti nežno usmerite v središče kristala. Nikar ne vizualizirajte podobe oseb ali dogodkov, ki bi jih želeli videti. Vaš um naj bo čim bolj prazen, odprt, sproščen in pretočen. Po desetih minutah strmenja pokrijte kroglo z mehko tkanino in postopek ponovite naslednji dan ob istem času.

Marjetka pravi, da boste že čez nekaj dni začutili, da se je med vami in kristalom vzpostavila posebna energijska povezava. Krogla postaja posrednik med vami in sporočili prihodnosti, vi pa postajate vse bolj vešč in izurjen prevajalec z višjih ravni bivanja. Počasi se bodo vibracije, ki so jih sprožila vaša vprašanja, začele preoblikovati v slike, podobe in vtise, ki se bodo vse bolj izostrovali. Notranjost krogle se bo zameglila pred vašimi začudenimi in pričakujočimi očmi. To je za vas pomembno znamenje, da ste se znašli v popolni harmoniji s kristalnim bistvom, in pravo prerokovanje se lahko končno začne. Krogla je pripravljena, da vam spregovori.

ZAČETEK

Po seansah kroglo izperite pod tekočo vodo, da splaknete z nje morebitno negativno energijo.

Ko ste torej vzpostavili pristen stik s svojo prerokovalsko kroglo, se v mislih usmerite le v eno čim bolj preprosto vprašanje, na katero želite izvedeti odgovor. Megličasti valovi v sredini krogle se bodo počasi začeli vrtinčiti in se prelivati. Najprej skoraj neopazno, potem pa vse močneje. V nekem hipu se bodo izoblikovali v posebne simbole ali pa celo v jasno gledljiv film bodočih dogajanj.

Sprva se posvečajte prerokovanju iz krogle največ pol ure na dan, pozneje pa ta čas lahko podaljšate do ene ure. Ko ste svoj zmenek s kroglo končali, jo vedno prekrijte z mehko temno tkanino, da jo zavarujete pred dnevno svetlobo.

PREPOZNAVANJE

Kroglo vedno obrišite s cunjo iz naravnih materialov, ki ne pušča dlačic za seboj.

Sporočila o prihodnosti se bodo v kristalu začela pojavljati v obliki najrazličnejših simbolov. Zvrst dobljenih odgovorov je odvisna od njihovih barvnih odtenkov in medsebojnega položaja.

Liki, ki se pojavijo v spodnjem delu kristalne krogle in na dnu, ali tisti, ki od središča padajo navzdol, vedno pomenijo negativen odgovor na vprašanje, ki ste ga postavili. V najboljšem primeru lahko nakazujejo na številne težave pri uresničevanju vaših želja in hotenj.

Podobe, ki nastajajo na vrhu krogle, in tiste, ki se prelivajo od vrha k sredini ali pa se zadržujejo v središču krogle, pomenijo pozitiven odgovor na vprašanje. Napovedujejo srečne dogodke, ki se bodo zgodili brez spremljajočih težav in zapletov.

Obrisi in simboli na desni strani svarijo pred razkritjem vaših skrivnosti in vam svetujejo, da zavestno in odločno molčite o vseh spoznanjih, da katerih ste prišli s kristalom.

Če se vam različne podobe in oblike začenjajo prikazovati na levi strani kristalne krogle, prerokovanje takoj končajte, da se na vas ne bi »prilepile« nevarne negativne energije ali entitete. Vedeževanje lahko nadaljujete kdaj drugič, ko bodo razmere ugodnejše.

Barvni odtenki, ki s svojim nežnim prelivanjem ujamejo vaš pogled, usmerjen v kristalno kroglo, so prav tako zelo pomembni za potek prerokovanja.

Beli liki vselej pomenijo pozitiven, pritrdilen odgovor na neposredno postavljeno vprašanje. V bližnji prihodnosti v zvezi z zadevo, o kateri sprašujete, ne bo težav ali ovir.

Črne oblike so znamenje za negativen odgovor in napovedujejo večje probleme pri razvoju prihodnjih dogajanj.

Posebno radost in veselje pomenijo podobe, ki se pojavijo v vijoličastih, modrih ali zelenih odtenkih. V teh primerih vas čakata velika sreča in izpolnitev.

Rdeča, oranžna in rumena barva po nekaterih čarovniških bukvah presenetljivo nakazujejo na opravljanje, zavist, bolezen, težave in napore.