Zanimivosti

Okusni prigrizki tako za otroke kot za odrasle

Oglasno sporočilo
19. 3. 2018, 15.27
Posodobljeno: 19. 3. 2018, 15.51
Deli članek:

Ko smo najbolj obremenjeni, potrebujeta tako telo kot duh krajše odmore, med katerimi si priskrbimo energijske pospeške v obliki hrane.

Večina med delovnikom nima časa za daljše kosilo, zato je pametno, da si kakšen prigrizek vzamemo s seboj v službo, šolo ali na fakulteto. Tako bomo poskrbeli za okusen obrok, po katerem bomo lažje opravljali delo in bomo tudi bolj produktivni, otrokom pa bo zaužita malica dala potrebno energijo za opravljanje šolskih in drugih obveznosti.

Odlični okusi, majhna pakiranja, veliki nasmehi
Otroci potrebujejo dopoldansko in popoldansko malico, saj porabijo toliko energije, da je čas med glavnima obrokoma preprosto predolg. Zelo pomembno jih je navaditi, da si v dopoldanskem času privoščijo kakšen prigrizek. Starši, ki želijo samo najboljše za svojega otroka, tako radi posegajo po Zottovih novih mlečnih izdelkih za otroke – Milk Tiger. Obsežna paleta izdelkov Milk Tiger iz Zotta zaradi svoje kakovosti ne bo navdušila samo staršev, temveč tudi otroke, najsi izberejo sveži sir, puding ali sirni prigrizek. Majhne porcije vsebujejo kalcij in vitamine, ki prispevajo k zdravemu razvoju ter omogočajo, da otroci pojedo ravno toliko, kot potrebujejo.

Posladkajte se
Kadar vam zadiši kaj sladkega, bo idealna izbira Monte iz Zotta in njegova kombinacija sveže mlečne kreme, slastne čokolade in krepkih lešnikov, ki je ljudem že od vsega začetka tako teknila, da je Monte postal eden izmed najbolj priljubljenih desertov. Zott pa je pripravil še eno odlično presenečenje, s čimer je izpolnil največjo željo vseh, ki so posebej navdušeni nad belim delom Monteja oziroma njegovo okusno svežo mlečno kremo in predstavil Monte White Fan Edition, ki vsebuje 100 % nepogrešljivo originalno kremo narejeno iz mleka. Monte White bo odlična izbira za posladkat se tako kot v službi kot v krogu družine in prijateljev.

Sadni jogurt je vedno dobra ideja
Prigrizke, kot je jogurt, lahko pojeste brez posebne priprave. Posebej če govorimo o odličnem jogurtu z ekstra velikimi koščki sadja, ki vsakodnevno nudi sočen zalogaj veselja. Jogobella nastaja iz prvovrstnega mleka, saj je ena izmed pomembnejših vrednot, ki jih zagovarja podjetje Zott, prav kakovost, ki se začne pri surovinah. S tem omogočimo telesu boljše delovanje, mi pa bomo lažje počakali do slastnega domačega kosila.