DELIMO VESELJE

Prva nagrajenka je Vesna iz Dornave

S.A. / Novice Svet24
17. 3. 2018, 19.30
Deli članek:

Spletno trgovino najnakupi.si in časopis Novice Svet24 je včeraj obiskala nagrajenka prvega tedna naše nagradne igre.

Arhiv Svet24
Vesna si je prisvojila tablični računalnik ACER Icionia One 10.

Petinštiridesetletni Vesni Emeršič iz Dornave smo predali tablični računalnik priznane blagovne znamke Acer.

Prvi teden velike in z nagradami izjemno bogate nagradne igre, ki jo pripravljamo v sodelovanju s spletno trgovino Najnakupi.si, je doživel izjemen odziv. Podelili smo tablični računalnik, priznane blagovne znamke Acer, v vrednosti 199,99 evra. Gre za kompakten in zmogljiv tablični računalnik Acer Icionia One 10, ki poskrbi za brezskrbno brskanje po spletu, ustvarjanje, uživanje v videoposnetkih, poslušanje glasbe, delo in prosti čas.

Arhiv Svet24
Nagrajenki je čestital direktor spletne trgovine Najnakupi.si, Gregor Gerbec.

Z vlakom …

Sreča se je nasmehnila 45-letni Vesni Emeršič iz Dornave, ki se je po nagrado v Ljubljano pripeljala kar z vlakom! »Obožujem vožnjo z vlakom in se z njim večkrat vozim,« je z nasmehom na obrazu dejala nagrajenka. Povedala je tudi, da pogosto sodeluje v nagradnih igrah in da se ji je sreča že večkrat nasmehnila. In kaj poreče na tokratno nagrado? »Tabličnega računalnika še nimam doma. Zdaj ga bom z veseljem uporabljala.«

Arhiv Svet24
Vesna, ki je redna bralka našega časopisa, se je po nagrado v Ljubljano pripeljala z vlakom.

V polnem teku

Nagrajenki še enkrat iskreno čestitamo, vas, naši dragi bralci, pa naj ob tem še enkrat spomnimo, da nagradno igro POŠLJI in ZADENI nadaljujemo v polnem teku. Igra bo trajala do 7. aprila, skupno torej pet tednov. Spletna trgovina Najnakupi.si bo vsak teden enemu od naših zvestih bralcev podarila supernagrado! Na koncu bo na vrsti tudi glavna nagrada – profesionalna tens naprava Dr. Ho!