Zanimivosti

Zaradi tega boste šli raje v službo

Oglasno sporočilo
20. 3. 2018, 10.21
Posodobljeno: 20. 3. 2018, 10.22
Deli članek:

Vsi se sprašujemo, če je trenutno delovno mesto vrhunec našega življenja.

Nezadovoljstvo na delovnem mestu se stopnjuje, rast podjetja se na določeni točki ustavi, le redki pa se vprašajo, zakaj. Ker delodajalec zapravlja svoje največje premoženje – zaposlene.

Ljudje smo različni. Če moramo znati funkcionirati v čakalni vrsti 5 minut, še ne pomeni, da znamo s sodelavci funkcionirati 8 ur na dan. Tistih 5 minut nas načeloma naučijo starši, ostalih 7 ur in 55 minut pa nihče ...
... razen strokovnjakov, ki se ukvarjajo z organizacijo team buildingov!

Motivirajte svojo ekipo!

Pri izbiri team building programa je pomembno, da podjetje opredeli namen in cilje, ki jih želi s tovrstnim dogodkom doseči. Skupaj z izvajalcem izberejo program, ki ga ekipa v danem trenutku potrebuje za izboljšanje odnosov med udeleženci.
Na razpolago je veliko različnih team building programov: kreativni, inovativni, interaktivni, strokovni, tematski, zabavni. Skozi različne programe Team building Slovenija poskrbi, da se ekipa aktivira, dvigne se nivo motivacije in ustvari pozitivna timska energija. Cilj team building programov je grajenje uspešnih ekip.

Zakaj?

Team building programi pripomorejo k izboljšanju odnosov med sodelavci, razumevanju razlik med člani ekipe, boljši komunikaciji, učinkovitejšemu sodelovanju, krepitvi zaupanja, pozitivnemu reševanju konfliktov in usklajenosti ekipe. Pridobljeno znanje pripomore k pozitivnim učinkom, razvoju kompetenc posameznika in ekipe, ki se prenese v delovno okolje, kar posledično pripelje k doseganju zastavljenih ciljev in konkurenčni prednosti podjetja.

Za vsako podjetje je pomembno, da ima visoko motivirano ekipo, saj je timsko delo garancija za uspeh. Team building je dinamična, učinkovita in ciljno usmerjena metoda razvijanja potencialov vaše ekipe, ki motivira in izboljša pripadnost podjetju. Timsko delo ni le učinkovito, ampak tudi zabavno!

Da je učenje in proces razvoja tima učinkovitejše pri Team building Slovenija ustvarijo sodoben učni proces, kjer so udeleženci na programu preko številnih praktičnih timskih vaj, različnih aktivnosti, nenavadnih situacij in izzivov osredotočeni na doseganje zastavljenih ciljev.
Timsko delo spremenite v nepozabno izkušnjo in uspešno delovanje tima!

Več o delavnicah in programih najdete na spletni strani www.teambuilding-slovenija.si, za dodatne informacije pišite na info@teambuilding-slovenija.si ali pokličite +386 31 397 117.