Zanimivosti

Totalna poslastica za vse filmoljube!

Oglasno sporočilo
20. 3. 2018, 10.24
Posodobljeno: 20. 3. 2018, 10.28
Deli članek:

Se tudi vi radi sproščate ob gledanju dobrih filmov in aktualnih serij?

Zaupamo vam, kako jih lahko spremljate kjerkoli in kadarkoli … Združite najljubše televizijske vsebine pod eno streho s satelitsko platformo Total TV, ki razveseljuje več kot milijon zadovoljnih gledalcev v regiji.

Vodilni ponudnik satelitske televizije v regiji Total TV s prenovljeno ponudbo razveseljuje še tako zahtevne telekomunikacijske uporabnike. Novi televizijski in trio paketi prinašajo ogromen nabor aktualnih programov, od katerih so številni na voljo v visoki ločljivosti HD.

Najširša shema za manj kot 10 EUR

Ljubitelji filmov in serij se boste razveselili novega paketa Total TV Premium, ki navdušuje z izvrstnim naborom dodatnih televizijskih paketov po ugodni ceni. Poleg programov najširše sheme vsebuje še filmska paketa HBO Premium (HBO, Cinemax, video na zahtevo HBO HD, HBO GO) in CineStar TV Premiere HD ter vsebine za odrasle Club X.

Nove naročnike za čas vezave 24 mesecev brezplačno čakata tudi paket PINK z največjim številom programov priljubljene televizijske hiše Pink v Sloveniji in nora akcija – vsi prenovljeni televizijski paketi Total TV vam bodo prvih šest mesecev na voljo po neverjetni ceni 9,90 EUR!

Kjerkoli in kadarkoli

Vsi televizijski paketi in paketi trojčkov naročnikom omogočajo uporabo Telemachove mobilne televizije EON, ki spremljanje televizijskih vsebin omogoča kjerkoli in kadarkoli. Prek aplikacije so tako na voljo izbrani programi iz programskih shem in paketov, omogočen pa je tudi ogled do 7 dni nazaj. Najbolj aktualne in iskane vsebine so zbrane v videu na zahtevo, ki je prav tako na voljo v vseh paketih Total TV in med drugim ponuja tudi možnost spremljanja vsebine preko storitev HBO OD, Pickbox in Voyo.

Popoln vikend oddih

Total TV prinaša veselje tudi v dnevne sobe vseh že obstoječih naročnikov, na katere čakajo ekskluzivne ponudbe. Še posebej priljubljen je Total TV med tistimi, ki si radi privoščite vikend oddih, saj je zaradi satelitske platforme dostopen tudi v najbolj odročnih predelih. Totalov krožnik lahko brez težav namestite v oddaljenih hribih, na zidanici ob vinogradu ali v mobilni hišici nekaj metrov od morja. Naj bo vaš vikend oddih s storitvami Total TV še popolnejši.

Pridružite se več kot milijonu zadovoljnih uporabnikom storitve Total TV v regiji. Za namestitev in vzdrževanje opreme v času vezave bo poskrbel Telemach.