Zanimivosti

Njena skrivnost je končno razkrita

Oglasno sporočilo
14. 3. 2018, 12.39
Posodobljeno: 14. 3. 2018, 12.39
Deli članek:

45-letna pevka Severina, ki je svojo fenomenalno glasbeno kariero začela že kot 10-letna deklica, je iz leta v leto bolj privlačna. Kako je to sploh mogoče?

Najnakupi.si
DC 247 in Severina
Dobro je vedeti
Kapsule DC247 so kar 2- do 3-krat učinkovitejše kot stroga dieta, saj pomagajo kuriti maščobo in preprečevati absorpcijo ogljikovih hidratov, razstrupljajo telo, pomagajo pri presnovi in zvišujejo raven energije. Pri vsem tem pa sprememba življenjskega sloga ni potrebna!

Leta 2015 se je Severina poročila s kar 15 let mlajšim nogometašem Igorjem Kojićem, ki je še zmeraj še kako zaljubljen in navdušen nad svojo seksi ženo.

Kako je mogoče, da je zveza med 30-letnikom in 45-letnico tako uspešna? Seveda je tu dejstvo, da sta oba še zmeraj do ušes zaljubljena … Severina svojo ljubezen izkazuje tudi javno. K vsaki instagram objavi, kjer je skupaj s svojim mladim možem, doda pripis #volim što se volimo – »rada imam to, da se imava rada«. Pevka je večkrat javno povedala, da je Igor njena edina prava ljubezen. Vsi ljubezenski brodolomi so bili tako v hipu pozabljeni.

Torej lahko mirno rečemo, da jo v formi ohranja tudi ljubezen do precej mlajšega moškega … Dejstvo pač je, da morajo ženske, ki so starejše od svojih partnerjev, malce bolj »delati na sebi«. To pomeni, da so vedno lepo urejene in seveda da so v formi. Severina pa je v izvrstni formi! Ima krasno, vitko postavo, s katero še vedno navdušuje tudi na koncertih po Sloveniji.

Ljubezen pa ni dovolj

No, da ne bo pomote, niso vse ženske, ki so zaljubljene v mlajše, seksi in postavne. Ah, kje pa … Če bi bilo to pravilo, bi si skoraj vse ženske zaželele mlajših partnerjev. Ženske, ki so lepe in v formi tudi po 40. letu, delajo veliko na sebi in cenijo svoje telo. Točno to seveda počne tudi Severina, ki redno telovadi in se zdravo prehranjuje.

Razkrivamo vam njeno skrivnost

Hrvatica pa ima še eno skrivnost, ki je zdaj dostopna čisto vsem! Poleg zdrave prehrane, sezonskega sadja in zelenjave, in vsakodnevnega gibanja Severina redno posega po izdelku DC247. Te naravne kapsule so odlične za ljudi, ki želijo doseči idealno težo in pri tem ohranjati telo zdravo. Kapsule pomagajo tudi pri razstrupljanju telesa in so popolnoma naravne. Na voljo so v spletni trgovini najnakupi.si.