Neverjeten "dosežek"

VIDEO: To pa je talent: povozil je samega sebe ...

R.T.
7. 3. 2018, 11.14
Posodobljeno: 7. 3. 2018, 11.19
Deli članek:

Nagrada za posebne dosežke gre vozniku, ki je uspel povoziti samega sebe. Poglejte.

Youtube
Uspel je povoziti samega sebe ...

Ste menili, da ste na svetovnem spletu videli že vse neumnosti, ki se jih uspe domisliti in udejaniti človek? Pomislite še enkrat, ker temu ni tako. V dokaz služi spodnji posnetek, ki vas bo zagotovo spravil v dobro voljo, saj prikazuje svojevrsten "dosežek", za katerega je res potreben poseben talent ...

Na svetovnem spletu se je pojavil posnetek policije, ki je nastal med zasledovanjem 30-letnega Isaaca v zvezni državi Virginia. 30-letnik je za volanom sedel pod vplivom alkohola in marihuane, zato ni imel nikakršne želje, da bi upošteval navodila policije in zaustavil vozilo. Policisti so ga sicer želeli zaustaviti zaradi drugih pomanjkljivosti na vozilu, alkohol in droga sta prišla "v igro" šele kasneje.

Posnetek policije iz okrožja Fairfax prikazuje Isaaca, ki je skočil iz vozila in se brezglavo spustil v beg pred policijo. Vendar: ker ni pravilno zaustavil vozila in jo je pred policisti skušal ucvreti kar mimo sprednjega dela vozila, mu je uspelo, da ga je povozil kar njegov avto. 

Voznik se je hitro postavil na noge in nadaljeval z begom, kasneje pa je policija sporočila, da so ga našli, in sicer nepoškodovanega. Zdaj pa ga bodo še ovadili.