Nagradna igra

Pošlji in zadeni vrhunski tablični računalnik!

nn
5. 3. 2018, 08.03
Posodobljeno: 5. 3. 2018, 08.13
Deli članek:

Sodeluj v veliki nagradni nagradni igri časopisa Novice Svet24 in spletne trgovine najnakupi.si.

Vsak teden te čakajo bogate nagrade, na koncu pa še glavna. Katera? Najdeš jo v tiskani izdaji časopisa Novice Svet24, kjer se nahaja tudi kuponček. Izpolni ga in nam ga pošlji. Z malo sreče bo ta pomlad najlepša prav zate.

Splošni pogoji sodelovanja in pravila nagradne igre »Pošlji in zadeni«

1. Kdo prireja nagradno igro

Organizator nagradne igre »Pošlji in zadeni« je Svet24, d.o.o.,Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje, v nadaljevanju »organizator« v sodelovanju s Salomon d.o.o. in RGL, d.o.o. ter podjetjem Blue Trade, d.o.o., Središka ulica 4, 1000 Ljubljana, v nadaljevanju »soorganizator«.

2. Kdaj nagradna igra poteka

Nagradna igra poteka od 5.3.2018 do vključno 7.4.2018 v dnevnem časopisu Novice Svet24.  

3. Namen nagradne igre

Namen nagradne igre je izvedba nagradne igre, pridobivanje baze potencialnih naročnikov, pospeševanje prodaje ter izvajanje trženjskega komuniciranja v okviru prej omenjenih medijev.

4. Potek nagradne akcije

V nagradni akciji se sodeluje na sledeč način:

kuponček, ki ga najdejo na oglasu, objavljenem v dnevnem časopisu Novice Svet24 od ponedeljka do četrtka v tekočem tednu; z zahtevanimi podatki (ime in priimek, polni naslov, kontaktna telefonska številka in elektronski naslov) pošljejo na naslov: Novice Svet24, Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje, s pripisom »Pošlji in zadeni« ali

na elektronski naslov urednistvo@svet24.si do petka tekočega tedna do 10. ure, kjer v zadevo / subjekt vpišejo: Pošlji in zadeni – nagradna igra; v telo elektronske pošte pa svoje kontaktne podatke (ime in priimek, polni naslov, kontaktna telefonska številka).

V štirih tedenskih žrebanjih bodo sodelovali kuponi z oznako ustreznega tedna oz. elektronska pošta, ki bo prispela do petka tekočega tedna do 10. ure, vsi prispeli kuponi in elektronska pošta, ki bodo prispeli do vključno 9. aprila do 10. ure, pa bodo sodelovali v glavnem žrebanju 9. aprila 2018.

Med sodelujočimi (v celoti izpolnjeni kuponi posameznega tedna oz. elektronska pošta, prispela v določenem roku) bo komisija v štirih tedenskih žrebanjih izžrebala dobitnike tedenskih nagrad soorganizatorja, ki so opisane v 8. točki Pravil, med vsemi sodelujočimi (v celoti izpolnjeni kuponi oz. elektronska pošta, prispeli do vključno 9. aprila do 10. ure) pa dobitnika glavne nagrade soorganizatorja.

Ena oseba lahko v nagradni igri sodeluje večkrat. Nakup revije ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. 

5. Vrste nagrad in načini pridobitve

Izmed vseh sodelujočih bo strokovna komisija vsak petek med 9.3. in 30.3.2018 izžrebala enega (1) prejemnika tedenske nagrade, v ponedeljek, 9.4.2018 pa še enega (1) prejemnika glavne nagrade, določenih v 8. točki Pravil.

6. Potegovanje za nagrade in določitev nagrajenke

Za sodelovanje v sklopu nagradne igre »Pošlji in zadeni« se potegujejo vsi sodelujoči, ki so v nagradni igri sodelovali v razpisanem roku trajanja nagradne igre in v skladu s Pravili nagradne igre – torej bodo na način, določen v 4. točki Pravil; oddali zahtevane kontaktne podatke. Dodatni pogoj je, da komisija do trenutka izbora ni odkrila kršitev pravil igre oziroma da sodelujoči že tekom igre niso bili diskvalificirani.

Zbiranje kupončkov oz. elektronske pošte poteka od 5.3.2018 do vključno 9.4.2018 do 10. ure, vsak petek bo strokovna komisija, določena v 7. točki teh pravil, izžrebala dobitnike tedenskih nagrad, določenih v 8. točki Pravil, v glavnem žrebanju 9. aprila pa še dobitnika glavne nagrade.

Predsednica komisije bo o poteku nagradne igre in nagrajenki naredila zapisnik, ki se bo hranil leto dni na uredništvu Novice Svet24, in sicer na naslovu Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje.

7. Pristojnosti komisije igre

Komisijo sestavljajo 2 predstavnika organizatorja in sicer Petra Rupnik (predsednica komisije), Zoran Franc in 1 predstavnik soorganizatorja, Gregor Gerbec.  

Komisija igre ima sledeče pristojnosti:

nadzor poteka akcije in ukrepanje v primeru suma, da so sodelujoči kakorkoli ravnali v nasprotju s pravili te igre.

V kolikor komisija določene sodelujoče sumi nespoštovanja pravil te igre, jim mora dati možnost zagovora, v katerem pojasnijo, da so dejansko ravnali v skladu s pravili igre. V kolikor sodelujoči tega ne dokažejo na način, kot ga je pripisala komisija, oziroma se ne odzove na poziv komisije, ga ima komisija pravico nemudoma diskvalificirati.

Vsa komunikacija s sodelujočimi se izvaja preko e-poštnega naslova in preko njihovih telefonskih ali mobilnih številk.

Odločitve komisije glede morebitnih diskvalifikacij sodelujočih v igri so dokončne in nepreklicne. O ravnanju in odločitvah komisije se sestavi zapisnik.

8. Seznam nagrad

Tedenski žrebi bodo potekali štiri petke v marcu in sicer 9., 16., 23. in 30.3.2018, glavni žreb, v katerem sodelujejo vsi prispeli kuponi oz. elektronska pošta, pa v ponedeljek, 9.4. 2018.

V nagradnem skladu so naslednje nagrade:

1x tablični računalnik Acer Icionia One 10 v vrednosti 199,99 evra (prejemnik nagrade bo izžreban 9.3.2018, v žrebu se upoštevajo kuponi in elektronska pošta tekočega tedna, prispela do petka, 9.3., do 10. ure)

1x ekstraktor hranilnih snovi Nutri Express v vrednosti 59,99 evra (prejemnik nagrade bo izžreban 16.3.2018, v žrebu se upoštevajo kuponi in elektronska pošta tekočega tedna, prispela do petka, 16.3., do 10. ure)

1x baterijski sesalnik Livington Primer v vrednosti 149,70 evra (prejemnik nagrade bo izžreban 23.3.2018, v žrebu se upoštevajo kuponi in elektronska pošta tekočega tedna, prispela do petka, 23.3., do 10. ure)

1x prestižni kozmetični set v vrednosti 45 evrov (prejemnik nagrade bo izžreban 30.3.2018, v žrebu se upoštevajo kuponi in elektronska pošta tekočega tedna, prispela do petka, 30.3., do 10. ure)

1x profesionalna TENS naprava Dr. HO v vrednosti 499 evrov (prejemnik nagrade bo izžreban 9.4.2018, v žrebu se upoštevajo vsi kuponi in elektronska pošta, prispela do ponedeljka, 9.4., do 10. ure)

9. Objava sodelujočih in žrebanje

Tedenski žrebi bodo izvedeni 9., 16., 23. in 30.3.2018, glavni žreb pa v ponedeljek, 9.4.2018 in sicer na sedežu Novice Svet24, na naslovu Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje v prisotnosti komisije, določene v 7. točki teh pravil in ne glede na število prejetih glasov.

V tedenskih žrebanjih se bodo upoštevali prejeti kuponi oz. elektronska pošta do dneva žrebanja do 10. ure, v glavnem žrebanju pa vsi prejeti kuponi oz. elektronska pošta, prispeli do 9.4.2018 do 10. ure.  

Tedenski nagrajenci bodo objavljeni vsako soboto in sicer 10., 17., 24. in 31.3.2018 v dnevnem časopisu Novice Svet24 in na spletni strani http://novice.svet24.si, dobitnik glavne nagrade pa 10.4.2018 v dnevnem časopisu Novice Svet24 in na spletni strani http://novice.svet24.si.

V primeru, da izžrebani nagrado zavrne, se žreb ponovi in novega izžrebanca obvesti v skladu s Pravili. 

Komisija bo nagrajence ponovno preverili, če so sodelovali v skladu s Pravili ter si pridrži pravico postopanja po 7. točki Pravil. V primeru, da je izžrebani nagrajenec diskvalificiran v skladu z 7. točko Pravil, se žreb ponovi.

10. Splošno o nagradah in sodelujočih 

Izžrebani nagrajenci izrecno dovoljujejo objavo svojega imena in priimka oz. e-poštnih naslovov (brez navedbe domene e-poštnega naslova) na spletnih straneh in v časopisu, navedenem v 2. členu Pravil organizatorja, za kar od organizatorja ne bodo zahtevali plačila ali odškodnine.

Prenos nagrade na tretjo osebo ni možen. Organizator ima pravico zahtevati, da nagrajenci v določenem roku na sedežu podjetja organizatorja z ustreznim dokumentom izkažejo svojo identiteto. V primeru, da nagrajenci tega nočejo storiti, izgubijo pravico do nagrade. 

Če se izžrebani nagrajenci na obvestilo o žrebu v akciji »Pošlji in zadeni« v roku 72 ur ne bodo odzvali ali pa se bodo sodelovanju in nagradi odpovedali, bodo izgubili pravico do nagrade. Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradami rešuje soorganizator.

V skladu z navedenim, se nagrajenci strinjajo, da bo upoštevaje 2. odst. 35. člena  ZDavP-2 izplačevalcu nagrade oz. organizatorju te nagradne igre posredovali naslednje podatke: ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, davčno številko in davčno izpostavo in sicer najkasneje v roku 21 dni od prejema obvestila o nagradi.

Akontacijo dohodnine plača organizator. 

Če izžrebani nagrajenci organizatorju zahtevanih podatkov ne posredujejo v zahtevanem roku, se to šteje kot odpoved nagradi in od organizatorja in soorganizatorja niso upravičeni zahtevati izročitve nagrade. Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki izhajajo iz teh pravil do izžrebanega nagrajenca.

V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), lahko organizator odpove nagradno igro. O tem mora preko sodelujočih medijev obvestiti sodelujoče. V takšnem primeru organizator udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro oziroma uporabo pravil je dokončna in velja za vse sodelujoče.

11. Kdo lahko sodeluje?

V nagradni igri lahko sodelujejo ženske in moški s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. 

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v družbi SALOMON d.o.o., SVET24 d.o.o., Dolenjski list d.o.o., Radio tednik Ptuj d.o.o., Blue Trade, d.o.o. ter v z njimi povezanih družbah ter njihovi družinski člani.

12. Druge določbe

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da sodelujoči soglašajo s pravili nagradne igre. 

13. Pravila nagradne akcije in kje se nahajajo

Pravila nagradne igre so na vpogled dostopna na spletni strani http://novice.svet24.si.

14. Uporaba osebnih podatkov                                           

Sodelujoči v nagradni igri dovoljujejo objavo posredovanih osebnih podatkov v nagradnem kuponu ali elektronski pošti in se strinjajo z obdelavo osebnih podatkov za namen izvedbe nagradne igre.

S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoče dovolijo organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 86/2004, 67/2007).

S podanim soglasjem udeleženci nagradne igre dovoljujejo organizatorju in soorganizatorju, da kot upravljavca zbirke obdelujeta zbrane osebne podatke za namene nagradne igre, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, neposrednega trženja, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih, ter za pošiljanje e-novic in drugega reklamnega gradiva. Za namene obveščanja posamezniki dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot npr.: telefon, osebna pošta, elektronska pošta, SMS, mobilni telefon in drugo. Navedene podatke lahko organizator in soorganizatorobdelujeta za lastne potrebe do preklica privolitve. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost zahtevati vpogled in ažuriranje podatkov v bazi podatkov.

15. Preklic sodelovanja

Sodelujoči lahko kadarkoli prekličejo sodelovanje v nagradni igri. Preklic sodelovanja sodelujoči zahtevajo pisno po pošti na naslov Novice Svet24, Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje ali s poslanim elektronskim sporočilom na naslov urednistvo@svet24.si.  V tem primeru se sodelujočega izključi iz nadaljnjega sodelovanja v nagradni igri.

16. Reševanje pritožb

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeležence.

Komisija ima pravico iz nagradne akcije diskvalificirati kateregakoli sodelujočega, za katerega sumi, da je ravnal v nasprotju s temi pravili. Odločitve komisije glede morebitnih diskvalifikacij sodelujočih v nagradni akciji so končne.

Datum objave pogojev sodelovanja v nagradni igri: 5.3.2018.