Mobilna verzija
08:16 21. marec 2018

Znani športnik razkriva, kako se je v samo 7-ih dneh rešil bolečin v sklepih in križu!

Oglasno sporočilo
Posodobljeno: 08:22 / 05.3.2018

Ta prispevek je bil napisan z namenom, da bi se ljudje v samo nekaj dneh lahko znebili bolečin, ki jim otežujejo vsakdan

Back_red

V 21. stoletju je človeku na voljo prav vse. Zato ne preseneča, da je nekdo odkril način, kako na enem mestu zbrati najboljše iz narave in to poslal na tržišče v popolnoma nepričakovani obliki. Zaradi takojšnjega in neverjetnega učinka se priporoča kot sestavni del vsakega kompleta prve pomoči, v vsakem gospodinjstvu.

Izdelek, ki vam ga bomo danes predstavili, je izdelan po receptu dolgo varovane kitajske skrivnosti. Vsem je znano, kako popularna in učinkovita je kitajska medicina. Spomnimo se le akupunkture, za katero dodatna razlaga ni potrebna. Ta rešitev za bolečine je popolnoma neboleča in to je ljudem najbolj pomembno. Kako to, da obstaja nekaj tako učinkovitega in preprostega za uporabo?

To deluje točno tako, kot piše!
Koliko krat ste plačali za nekaj, kar naj bi vas rešilo bolečin, ampak ni imelo nikakršnega učinka? 

Koliko stvari na tržišču ima oznako "varno", vendar vemo, da to ni?
Kako dolgo se bodo ljudje še zastrupljali z vsem, kar ima dober marketing, rešitev iz narave pa imajo pred nosom?
Vsaj 97 % ljudi ni zadovoljnih z učinki metod za lajšanje bolečin, ki so dostopne na našem tržišču. Spoznali smo, da imajo nekatere rešitve le trenuten učinek in se bolečina hitro vrne. Nekatere po daljši uporabi povzročijo odvisnost, nekatere pa sploh nimajo nikakršnega učinka. Niti pogosti obiski zdravnika in terapije ne pomagajo. Vprašani trdijo, da se po terapijah v kratkem času bolečina spet pojavi. Potem pa spet vse znova. Še bolj zanimiv pa je podatek, da so vsi, ki so uporabljali novost našega tržišča, o njej imeli povedati le dobre stvari. V ostalih izjavah so se razhajali v večji ali manjši meri, glede te naravne rešitve pa so bili istega mnenja.
Najnovejši način blaženja in odpravljanja bolečin
Za učinkovitost sodobne rešitve za pomoč pri bolečinah je zaslužna dolgo varovana skrivnost kitajske medicine. Moderno zapakirana skrivnost vsebuje dve glavni sestavini, ki sta bili že od davnih časov zadolženi za zdravljenje bolečin v sklepih in križu. To sta kafra in mentol.
Mnogi že poznajo zdravilne lastnosti kafre, ki jo lahko najdete le v azijskih krajih. Za najboljši učinek se uporablja le tista, ki je stara več kot 50 let. Poleg tega, da je poznana po svojih antibakterijskih lastnostih, kafra tudi pomaga telesu, da se reši prekomerne toplote in blaži bolečine. Je učinkovita pomoč pri zdravljenju vnetja mišic in revmatizma ter omogoča odpravo bolečin v križu, sklepih in mišicah.
Priporoča se ljudem, ki trpijo za revmo in artritisom. Vpliva na pospeševanje cirkulacije krvi in miri vnetne procese. Če k temu dodamo še mentol, dobimo dobimo zmagovalno kombinacijo za lajšanje bolečin. Mentol ima analgetične lastnosti in vpliva na blaženje vnetij in bolečin. Vpliva pa tudi na zmanjšanje napetosti mišic.

Knee_red

Za kaj sploh gre?
Morda so nekateri že slišali za obliže TigerHOT. Čeprav je trg nasičen z obliži, ki imajo podobno sestavo, ima le TigerHOT idealno razmerje naravnih sestavin, ki zagotovljeno lajšajo bolečine v križu, sklepih in mišicah. Eden od najboljših športnikov današnjega časa, naš atlet Marko Brecelj, je povedal svojo izkušnjo s temi obliži.
»Dogajalo se je, da sem imel po 2–3 treninge na dan, po najmanj 2 uri, mislite si lahko, kako preobremenjene sklepe na nogah sem imel. Tečem že od 4. leta in šele lansko leto sem občutil negotovost, ali se bom lahko tudi v prihodnosti ukvarjal s tem. Sklepi, hrbet, vse me je bolelo. Imel sem slabši čas na šprintu, ki je bil moja disciplina,« nam je povedal naš Marko.
Ni treba biti športnik, da občutiš bolečino, kot jo je trpel Marko.
"Obliži so bili kot božji dar. Podarila mi jih je prijateljica, s katero sem nekdaj treniral. Ti so me dobesedno prerodili. V samo nekaj dneh sem bil spet Marko, znan po svojih vrhunskih rezultatih v šprintu, ne pa Marko, ki ga mučijo bolečine in se sprašuje, ali bo sploh še lahko hodil in treniral. Hrbet me je nehal boleti po samo 2–3 dneh, bolečine v sklepih pa so izginile po 7–8 dneh, in to samo zato, ker so se mi težave že davno pojavile in so postale kronične. Ampak vse pohvale za ta izum!" je zaključil svojo zgodbo znani šprinter Marko Brecelj.

Untitled-5

Podkrepili smo vse zgodbe naših anketirancev!
Stopili smo v stik z moškim, ki je trpel zaradi artritisa, in je že preizkusil učinkovitost TigerHOT obližev. Naročil jih je in uporabljal po navodilih. Uporaba je zelo enostavna. Samo odlepite zaščitno folijo, obliž nalepite na boleče mesto in malo počakate, da prične delovati Po njegovih besedah so TigerHOT obliži učinkoviti pri naslednjih težavah:
- Bolečine v hrbtu
- Bolečine v mišicah in sklepih
- Težave z izvini in pretegi
- Pomagajo pri artritisu in revmatizmu
- So učinkoviti tudi pri modricah.
"Moj artritis je že terjal svoj davek, vendar pa so ti obliži znatno olajšali bolečino, ki se ne more primerjati z bolečinami pred nekaj dnevi," je dejal.

Untitled-7

Zaključek je več kot očiten
Priporočamo te obliže in trdno stojimo za svojimi besedami, da je to najbolj naravno sredstvo, ki vam bo pomagalo v borbi z bolečinami. Za vas smo pripravili poseben popust, s katerim boste lahko preizkusili te obliže in se prepričali v neverjetno sproščujoč občutek, ki odnaša bolečino.

ČASOVNO OMEJENA AKCIJA SAMO ZA NAŠE BRALCE: Samo danes imate priložnost, da naročite TigerHOT obliže z neverjetnim 50 % popustom. Namesto 13,98 €, ki je redna cena izdelka, boste danes dobili te revolucionarne obliže, ki pomagajo pri odpravljanju bolečin, za SAMO 6,99 €! Pohitite, ker so zaloge omejene. KLIKNITE TUKAJ >>

Vaš prispevek