Pomoč ljubljanski porodnišnici pri nakupu inkubatorjev je bistvenega pomena za življenje malih bitjec, ki brez omenjenih naprav ne morejo preživeti.

Kljub sodobnemu medicinskemu napredku inkubatorjev, ki nedonošenčke varujejo pred infekcijami in jim zagotavljajo toplo in varno zavetje, še vedno primanjkuje.

Z majhnim prispevkom tako vsi lahko vplivamo na nadaljna življenja in pomagamo pri nakupu petih, nujno potrebnih inkubatorjev!

V trajajoči dobrodelni akciji so svojo dlan in pomoč ponudila že številna podjetja in tako s svojim prispevkom izkazala zavedanje, da je vsako življenje dragoceno, predvsem pa je pomembno zavedanje, da vsaka pomoč šteje in rezultira k večji možnosti preživetja nebogljenih malih borcev.

Ker so slovenci v dnevih pustnega preganjanja zime in praznovanja prihoda pomladi, pojedli bogat zalogaj slastne specialitete, ki se ji le malo kdo lahko upre, se je naši dobrodelni akciji pridružilo tudi Gostinsko podjetje Trojane. Del izkupička sladkanja s tradicionalno slastnimi krofi so tako namenili nakupu novih, za ljubljansko porodnišnico in podmladek nujnih inkubatorjev.

gostisce-trojane-trojane

Svojo srčnost sta s prispevkom, med drugimi, izkazali tudi podjetji Pampers in Fitobimbi in tako pokazali zavedanje, da že majhen prispevek pomaga pri reševanju življenja.

Stopimo skupaj za življenje in ponudimo svojo dlan prihodnosti! S poslanim SMS-sporočilom na številko 1919 in vsebino DLAN ali DLAN5, pomagate pri nakupu inkubatorjev v vrednosti 1 ali 5 evrov in tako izkažete svojo skrb za zlata vreden podmladek!