Mobilna verzija
10:12 22. julij 2018

SUPER serum: podaljšajte svoje naravne trepalnice v samo 4 tednih!

Oglasno sporočilo
0 Posodobljeno: 08:30 / 17.1.2018

Le katera ženska ne sanja o ultra dolgih trepalnicah? Le-te optično povečajo oči in poskrbijo za zapeljiv pogled.

Serum_naslovna

V trendu je naravni videz, zato enkrat za vselej pozabite na umetne trepalnice in tako ali drugače narisane obrvi! Tudi na našem tržišču pa je na srečo na voljo revolucionarni serum za rast trepalnic in obrvi, ki je že navdušil tudi znane Slovenke in blogerke!

Ultra dolge trepalnice …

… so postale bolj dosegljive kot kadar koli prej! Serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash namreč že v 2 do 4 tednih vidno podaljša, zgosti in priviha vaše trepalnice, hkrati pa preprečuje njihovo lomljenje in izpadanje. Za razliko od umetnih trepalnic, ki lahko poškodujejo vaše naravne, ali celo povzročijo izpadanje trepalnic, se ob nanosu seruma Lux-Factor ustvarja tanek zaščitni sloj, ki vaše trepalnice ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Učinkovine v Lux-Factor Eyelash serumu za rast trepalnic zagotavljajo močnejšo strukturo trepalnice vse od korenine naprej, zaradi česar je trepalnica polnejša in lahko zraste dlje kot običajno ter je tudi bistveno bolj elastična.

Naravni serum, ki NI testiran na živalih 

Serum Lux-Factor Eyelash je bil testiran na 4000 uporabnicah, rezultati pa so med drugim pokazali, da se ob redni uporabi trepalnice podaljšajo kar za 25 %, gostota pa poveča tudi do 85 %. Trepalnice po nekaj tednih prav tako potemnijo za 2 odtenka in na tak način ustvarjajo make up učinek brez uporabe maskare.

jernerja 1

Pred in po 2 rednih uporabe seruma za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash. 

Za bujne obrvi

Serum, ki je primeren tudi za najbolj občutljive oči, saj je popolnoma brez stranskih učinkov, pa enako uspešno pospešuje tudi rast obrvi. Z barvico ali japonskim vrisovanjem se je skoraj nemogoče izogniti izumetničenemu videzu, serum pa enostavno nanesete na dele, kjer vam obrvi ne rastejo in na tak način ohranite njihovo prvotno obliko.

Natalija Verboten, pevka

DSC_3622

"Mož je pred kratkim, po skoraj 11 skupnih letih spet opazil in pohvalil moje zgornje oči. Hvala, Lux-Factor Slovenija za odličen Eyelash serum za rast trepalnice. Že leto dni sem več kot zadovoljna uporabnica in ga toplo priporočam vsem, ki si želite daljših in močnejših naravnih trepalnic!" 

Doroteja Premužič, make up artistka

Doroteja_Premuzic_serum

"Dolgo časa sem iskala serum za rast trepalnic, ki bi dejansko učinkoval, saj sem redna uporabnica umetnih trepalnic. Tako sem naletela na inovativni serum Lux-Factor Eyelash, ki krepi, podaljšuje in zgosti naravne trepalnice. Priporočam ga vsem uporabnicam podaljšanih ali umetnih trepalnic kot tudi tistim, ki si želijo zaščititi svoje trepalnice pred lomljenjem in izpadanjem."

Podaljšajte svoje trepalnice in zapolnite obrvi tudi vi!
V kolikor bi serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash želeli preizkusiti tudi vi, imate sedaj odlično priložnost! Na Lux-factor.com ga lahko namreč naročite po promocijski ceni s kar 50 % popustom!

Več o serumu Lux-Factor Eyelash si lahko preberete TUKAJ:
http://lux-factor.com/serum-za-rast-trepalnic

Vaš prispevek