Mobilna verzija
17:29 26. april 2018

Melanii napoveduje ljubimca?!

R.T.
11

Nekateri igrajo loto, drugi vedežujejo. Spličanka Sanda Giljević meče karte. Mojstrica tarota si je drznila preveriti tudi "usodo" prvega para ZDA.

melania trump

Donald Trump in Melania Trump. Foto: Profimedia

Ob koncu starega in začetku novega leta nikoli ne manjka raznovrstnih napovedi takšnih ali drugačnih "vidcev prihodnosti". Bodo svetovni voditelji zakuhali kakšno vojno? Nam bo narava prizanesla s katastrofami? Kakšno bo družbena in gospodarska klima v posamezni državi? Takšna in podobna vprašanja so stalnica. In v eni od napovedi, ki so jo objavili v hrvaški Slobodni Dalmaciji, se je v zelo nenavadni in zanimivi vlogi znašla tudi prva dama ZDA Melania Trump.

Kakšno bo leto 2018 so namreč vprašali Splitčanko Sando Giljević, sicer mojstrico tarota. Med drugim je v kartah "videla", da severnokorejski Kim Džong Un letos ne bo odvrgel jedrske bombe, da pa se bodo "hladna vojna" in zaostreni odnosi med Severno Korejo in ZDA nadaljevali tudi v tem letu. 

Od severnokorejskega samodržca pa do Trumpa: na vprašanje, ali bo Donald Trump spremenil pričesko ali morda zamenjal ženo, je imela mojstrica zanimiv odgovor.

Frizura naj bi ostala enaka, lahko pa se zgodi, da bo prvi mož ZD zamenjal frizerja ali izdelovalca lasulj. Bolj dramatična je napoved glede Melanie. Karte kažejo, da se nekaj "kuha". Ne bosta se ločila, kje pa, vrstni red kart "cesarica" (za Melanio), "vitez palic" (mlad, romantičen moški) in "ljubimca" pa nakazuje avanturo. "Mislim, da je vse jasno," pravi Giljevićeva, "vidim ljubimca!"

Značke: melania-trump , napoved

Vaš prispevek