Preverite

Velika astrološka napoved za leto 2018

S.N.Č.
21. 12. 2017, 06.28
Deli članek:

Leto 2018 ni več uganka - preverite, kako bo za vas.

Osebni arhiv
Mojca Gregorčič se z astrologijo ukvarja že več kot 15 let, izobraževala se je tako v tujini kot v domovini.

Ugibanja, kaj se nam obeta v Venerinem letu 2018, so končana. Naša astrologinja Mojca Gregorčič je preučila nebo in za vsako znamenje posebej napisala sporočila, ki jih je razbrala iz planetov in zvezd. Preverite, kako je torej vesolje zakoličilo pot vseh 12 astroloških znakov v naslednjih 18 mesecih.

OVEN

Profimedia

Pred vami je dinamično leto, še posebej za rojene na zadnjih stopinjah ovna. Neprestano boste pod pritiskom sprememb in naglih preobratov. Dovolj boste imeli energije in notranje moči, največ v začetku januarja ter v aprilu in prvi polovici maja. Med 26. junijem in 28. avgustom bo vladar vašega Sonca retrograden, takrat bo malce manj navdušenja in moči. Umirite se, odpočijte se, ukvarjajte se s preteklostjo, zaupajte svojemu partnerju, saj vam bo v tem času v največjo pomoč. V pozni jeseni, od 15. novembra, pa je spet viden upad energije, a ne skrbite, v drugem dnevu novega leta 2019 boste na svojem.

BIK

profimedia

Leto bo zelo aktivno za vas, saj je leto Venere, hkrati pa bo planet Uran maja prestopil v vaše znamenje in prinesel veliko novega. To bo leto, ko si boste prizadevali za izboljšanje samozavesti in samopodobe ter se veliko ukvarjali s financami. Najbolje vam bo šlo v prvi polovici aprila in avgusta, čeprav vas bodo velike ideje gnale že v drugi polovici februarja, a raje počakajte. Dinamika dogajanja bo zahtevala svoj davek, a to lahko preprečite, če si vzamete dovolj počitka in miru. Najtežje obdobje bo med 5. septembrom in 15. oktobrom, ko vas bodo držali pokonci le lepi spomini na prijetne avgustovske počitnice.

DVOJČKA

Profimedia

Čustva niso ravno vaše področje, a v tem letu boste le zmogli malce več senzibilnosti. Februarja in zgodaj spomladi se boste umirili, se potopili v raziskovanje lastne duše, še več, kar naenkrat zunanji svet za vas ne bo obstajal; stopnjevalo se bo med 23. marcem in 14. aprilom. Nagrada sledi v zgodnjem poletju. Med počitnicami se boste veliko družili, prijateljevali, pravzaprav boste zvezda poletja. Konec julija pa se boste spet umirili, kot da ste že preživeli poletje. Osamite se, saj je to odličen čas za razmišljanje, poglabljanje vase, morda za počitnice v robinzonski nameri. Novembra in decembra se vam ponuja priložnost, da zaključite posle, dokončate staro delo.

RAK

Profimedia

Na partnerskem področju vas čakajo prijetni trenutki, če boste zmogli prek prve ovire, v pravem času in na pravi način. Vsem, ki še iščete svojo dušo dvojčico, bo letošnje poletje naklonjeno. Priložnosti imate v zadnji dekadi maja in prvi polovici junija, ko bo Venera, planet ljubezni, v vašem znamenju. Poiščite in doživite najlepšo ljubezen v mesecu ljubezni. Poletje bo za vas najbolj naporno; zaupajte si, cenite se, saj je prav pomanjkanje samozavesti vzrok vseh vaših težav. Jeseni bo veliko lažje, z lahkoto se boste izpostavili, kos boste izzivom in finančni rezultati bodo samo potrditev prave smeri in dobrega delovanja.

LEV

Profimedia

Na področju ljubezni se v prihajajočem letu od vas pričakuje veliko prilagajanja, čustvenih pretresov; najtežje bo poleti, vse od maja do prve polovice avgusta. Vse, kar se morata s partnerjem dogovoriti, postaviti na novo ali spremeniti, storita februarja. Izvorna družina vam bo vseskozi stala ob strani in zavedeli se boste pomena korenin, genetike, še posebej jeseni. A takšno raziskovanje ni vedno najlažje, veliko starega, nepredelanega, potisnjenega v podzavest se lahko prebudi.

DEVICA

Profimedia
devica

Leto začenjate polni optimizma, velikih idej in novih priložnosti. Marca in aprila ter julija in avgusta ne boste najbolj razumljeni, še bolj boste proučevali in iskali nove rešitve. Le prava ljubezen je tista, ki vas razume in čuti brez besed. Za vse samske namig − v začetku pomladi ali v poznem poletju lahko srečate ljubezen svojega življenja. Jeseni se boste veliko lažje posvetili delu, organizaciji in vodenju, občudovali bodo vaše sposobnosti in vam sledili.

TEHTNICA

Profimedia

V začetku leta ne boste najbolj samozavestni, sami sebi boste največja ovira. A za dežjem vedno posije sonce, omenjena težava bo neki oddaljen, nepomemben spomin, vi pa boste polni novih idej in zamisli zakorakali v pomlad. Maj je pravi čas za vas, močni v sebi in ob podpori partnerja se boste lotili izzivov. Med 6. oktobrom in 16. novembrom se ne podajajte v odkrivanje novega in neznanega, posvetite se že obstoječemu, nadgradite in zaključite.

ŠKORPIJON

Profimedia

Jupiter, največji benefik med planeti, bo glavnino leta (10 mesecev) v vašem znamenju, zato ne skrbite. Odlično začenjate letošnje leto, energetsko boste dobro podprti, karkoli vam bo prišlo nasproti, boste zmogli. Še več, strastno se boste lotevali izzivov in jih razreševali. Od marca do sredine maja boste imeli močan fokus, kot laserski žarek, vse bo usmerjeno h končnemu cilju, ki ga boste odločno dosegli. Poleti si vzemite čas zase, se malce osamite ali distancirajte od dogajanja, naberite si moči in zaključite začeto v prvi polovici leta. Romantika in ljubezen vas bosta obiskali v zadnjem mesecu leta, ko bosta Venera in Mars ustvarila strastno in hkrati romantično zgodbo.

STRELEC

Profimedia

Končno se boste oddahnili od velikega bremena, nenehnih lekcij in postavljanja meja; Saturn bo 20. decembra 2017 dokončno zapustil vaše znamenje. Optimizem, veselje do življenja in neizmerna radovednost se vračajo na velika vrata. Najugodnejši mesec za ljubezen bo marec, ko se bosta v vašem znamenju arhetipsko povezovala Venera, vladarica ljubezni in odnosov, in Mars, vladar osnovne energije in seksualnosti. Na zdravje pa le popazite, še posebej jeseni poskrbite za regeneracijo in čiščenje, krepite svoje telo s pomočjo vode.

KOZOROG

Profimedia

Odlično začenjate novo leto, močni v znamenju svojega doma. Končno se lahko osredotočite na eno samo stvar, jo proučite in dopolnite do potankosti. Čas ni pomemben, šteje le popolnost. Nadejate se lahko napredovanj v karieri in ugodnih sprememb v domu. Ne odlašajte z dejanji, saj rezultate lahko pričakujete že v prvi tretjini leta, do sredine aprila. Ljubezen je vaša šibka točka, a v mrzlem januarju je prijetno, če imaš koga, ki ti ogreje srce. Prave, strastne ljubezni pa so vam zapisane ob koncu marca in v aprilu. V tem letu ne zanemarite družine, prisluhnite družinskim članom in ne nastopajte s položaja moči, avtoritativno, brez sposobnosti empatije.

VODNAR

Profimedia

Pred vami je pomembno leto, leto sprememb, ne toliko osebnih kot družbenih, ko bo vaš vladar Uran zamenjal znamenje − iz ognjenega ovna bo prestopil v stvarnega bika. Nadejamo se lahko udejanjenja, materializacije idej v vseh sferah družbe, predvsem v politiki in gospodarstvu. Pri tem vas bo podpihoval Mars, ki bo v vašem znamenju med majem in novembrom. Čeprav ste samosvoji, neodvisni in se težko ujamete v mreže prave ljubezni, imate priložnost zanjo v drugi polovici januarja in v začetku februarja. Svoje ideje boste najlažje izpeljali februarja, aprila in maja. Moči vam letos ne bo primanjkovalo, saj bo Mars v vašem znamenju zaradi retrogradnosti kar dvakrat, najprej maja in nato še septembra.

RIBI

Profimedia
Ljudem, rojenim v znamenju rib, se oči svetijo na čisto poseben način, videti je, kot bi bile nenehno solzne.

Premaknite se že enkrat in uresničite svoje sanje, univerzum vam stoji ob strani, saj vas podpirata Jupiter in Saturn. Ne zamujajte priložnosti. Letošnje leto vam je naklonjeno na področju ljubezni, saj se bosta Mars in Venera skozi vse leto povezovala z vašim Soncem. Na področju dela si lahko obetate spremembe, morda bodo končno opazili vaše potenciale, vi pa le ne bodite tako sramežljivi in skrivnostni. Pogovarjajte se, izmenjujte mnenja, poslušajte druge, pa bo življenje veliko lažje. Pa kakšno potovanje si privoščite v tem letu.