Astro

To prikrivajo nebesna znamenja! Kdo skače čez plot?

S.N.Č.
2. 12. 2017, 21.00
Posodobljeno: 2. 12. 2017, 21.56
Deli članek:

Nebesna znamenja imajo vsa čisto posebne značilnosti, tako dobre kot slabe. Nekateri oboje postavijo na ogled kot na pladnju, drugi jih neradi pokažejo.

Dreamstime
Dejstvo je, da v sebi nosimo neštete lastnosti – nekaterih se zavedamo, drugih ne, tretje pa skrivamo.

Za nekatere lastnosti pa morda ljudje sploh ne vemo, da jih imamo, oziroma jih skrivamo nezavedno. Astrologi so zato podrobno raziskali, kaj je tisto, kar znamenja nosijo najgloblje zakopano v sebi.

Oven

Vsak oven se zaveda, da bi bilo dobro, da se nauči kontrolirati bes. Če se želite spustiti v romanco s temi zasanjanimi glavami, morate znati zastopati svoje interese. Poleg tega se boste morali potruditi, da boste zanje zanimivi, saj zdolgočasenost prinaša prepir.

Bik

Potihoma hrepenijo po varnosti in so veliki hedonisti. Zaradi občutka negotovosti pogosto varčujejo in zbirajo materialne stvari. Na srečo so zelo občutljivi, zato lahko sami odkrijejo, da jim varnost pravzaprav prinaša predvsem vera vase.

Dvojčka

Dvojčki so prikriti shizofreniki. Imajo dvojno osebnost in nikoli ne bodo popolnoma prepričani, s katero stranjo želijo preživeti čas. Poleg tega nikoli ne vedo, kako izbrati. Vsaka prepreka na njihovi poti jih razburi.

Rak

Raki so zelo podkupljivi in se ukvarjajo izključno z izpolnjevanjem svojih čustvenih potreb. Poleg tega se včasih v partnerskih odnosih obnašajo kot pijavke in od partnerja zahtevajo, da jih vedno prepričuje o njihovi vsesplošni vrednosti.

Lev

Njihove zgodbe, ki jih pripovedujejo, vzemite z rezervo. Lev rad poveličuje in zamenjuje zaporedje dogodkov, da bi bilo dogajanje videti bolj glamurozno in razburljivo. Poleg tega se radi hvalijo, kar je njihova lastnost, nad katero nimajo nadzora.

Devica

Devica nikoli ni zadovoljna. Pripadniki tega znaka so prepričani, da nikoli nič ni dovolj dobro. Poleg perfekcionizma je njihova pomanjkljivost, da neprestano analizirajo vsako, tudi najmanjšo malenkost. Njihove kritike nikar ne jemljite preveč resno.

Tehtnica

Tehtnica vedno deluje neučakana, kadar obstaja možnost, da postane vaš ljubimec. Vzrok je ta, da so tehtnice rade v zvezi, a imajo s tem tudi težave. Kar je še slabše: nikoli ne boste prepričani, ali je vse v redu, saj se smejijo tudi takrat, ko v notranjosti besnijo.

Škorpijon

Skrivnost škorpijona je, da ima številne skrivnosti, ki jih ne bo razkril. Obožuje zasebnost, a bolj ko se boste odprli, bolj se bo tudi on odprl vam. Vtikanje nosu v njegove stvari vam sicer ne bo niti malo pomagalo pri odkrivanju, kaj namerava.

Strelec

Strelci načeloma ničesar ne skrivajo. So kot odprta knjiga in izjemno iskreni. Včasih se zaradi teh značajskih lastnosti zgodi, da izgubijo življenjski ritem. Če jim kaj ni všeč, pogosto tiščijo glavo v pesek. Velikokrat pa se obnašajo sebično in neodgovorno.

Kozorog

Kozoroge včasih doživljamo kot ljudi s hladnim srcem, vendar jih v resnici skrivoma zelo skrbi, kaj si o njih mislimo. Da bi uresničili svoje želje, so pripravljeni trdo delati, in le redko bodo dopustili, da izveste, kako jim je uspelo doseči začrtane cilje.

Vodnar

Humanost ima za vodnarje izjemen pomen, a po drugi strani ne marajo ljudi. So snobi, vendar to prikrivajo in se obnašajo tako, kot so si v določenem trenutku sami zamislili. Velikokrat rečejo ne kar iz navade. Ne pričakujte, da bodo srečni, če jih boste poskušali zasužnjiti.

Ribi

Pogosto se zgodi, da ribe ne dosežejo harmonije med duševnostjo in fizičnim svetom. Bolj kot drugi predstavniki horoskopa so nagnjene k begu in zato tudi velikokrat odvisne, pa če govorimo o hrani, knjigah, televiziji, mamilih ali spolnosti.