Zanimivosti

PODOČNJAKI IN TEMNI KOLOBARJI, IZGINITE!

Oglasno sporočilo
1. 12. 2017, 08.40
Posodobljeno: 1. 12. 2017, 08.40
Deli članek:

Takojšnji učinek s kremo Remescar podočnjaki in temni kolobarji

Oči, kot jih ima panda, pristajajo samo pandam. Neprespani mladi starši in prezaposleni ljudje pa morajo s takimi očmi živeti vsak dan. 

S podočnjaki in temnimi kolobarji je človek videti starejši, to lahko pripomore k težavam s samozavestjo. Zanimivo je tudi, da je zanimanje za odstranitev podočnjakov takoj za kirurškim povečanjem prsi.

Čeprav na trgu ne manjka krem za oči, pa še ni bilo take, ki bi zagotavljala hitre učinke … do zdaj. Krema za podočnjake in temne kolobarje Remescar pomaga zmanjšati videz podočnjakov in temnih kolobarjev, in to s samo enim nanosom na dan.

Hitra učinkovitost
Zaradi revolucionarne tehnologije EYESYL so učinki opazni že v dveh minutah po nanosu kreme Remescar podočnjaki in temni kolobarji. Kombinacija mineralov gline in kompleksa dveh peptidov pripomore k naslednjim procesom:

Napeta koža: Ko serum prodre v kožo, se minerali gline vežejo neposredno na kožne celice in pomagajo tvoriti močno mrežo, tako da se vidi kot napeta površina kože.
• Zmanjšano kopičenje tekočine: Poseben tetrapeptid učinkuje na prepustnost krvnih žilic okrog oči, tako da preprečuje kopičenje tekočine v tem predelu.
• Sprostitev mišic okrog oči: Drobne gubice so posledica prevelike napetosti v mišicah okrog oči. V izdelku so posebni peptidi, ki zavirajo mišično napetost in zmanjšujejo mišično krčenje, tako da delujejo podobno kot botoks.

Za pravi učinek priporočamo, da le malo kreme – v velikosti riževega zrna – nanesete po običajni negi kože in še pred ličili. Nežno jo vtrite v kožo in počakajte dve minuti, da se popolnoma vpije.

Učinkuje že po prvem nanosu. Učinkovitost kreme Remescar podočnjaki in temni kolobarji je klinično dokazana, saj daje takoj vidne rezultate.
Krema Remescar podočnjaki in temni kolobarji je na voljo v lekarnah, specializiranih trgovinah in spletnih lekarnah.
www.remescar.com