Čiščenje prostora

Predhodnike je treba iz doma nujno izseliti

snč
3. 12. 2017, 21.00
Deli članek:

Vselitev v nov dom je vedno prijeten dogodek, ki nas navda z vzhičenostjo. A preden začnemo prostore opremljati s pohištvom in dodatki, poskrbimo, da se bomo v novem domu prijetno počutili.

Dreamstime
Energija predhodnih stanovalcev v vašem domu nima kaj iskati.

Že stoletja je znano, da ima stanovanje poseben vpliv na človekovo biopolje. Pri izbiri stanovanja ali hiše moramo vedeti, da poleg škodljivih sevanj (kozmične energije, podzemnih voda ali tehničnih naprav) na življenje lahko vpliva tudi energija predhodnih stanovalcev.

Zato je zelo pomembno, da po vselitvi energijsko očistite prostore, v katerih živite.

Odpravite energijo preteklosti

Raven energije zviša tudi pomivanje tal z osoljeno vodo, ki nevtralizira negativna delovanja. 

Vrata, ki se ne odpirajo do konca, omejujejo vaš življenjski energijski tok. Odstranite vse, kar preprečuje vratom, da bi se popolnoma odprla. To velja tudi za oblačila, ki visijo na njih.

Hodniki so arterije naših domov, smeti in nagnetene stvari v predsobi in na hodnikih pa preprečujejo pretok energije ter ustvarjajo prepreke. Iz omar odstranite stare stvari ter počistite kleti in mansarde. Stare stvari imajo energijo, ki vas vleče v preteklost in vam preprečuje napredovanje.

Svetlobo, prosim

Kvaliteta našega življenja se poveča, ko je hiša preplavljena s svetlobo. Energija, ki zastaja, obožuje temo in se izogiba sončnim žarkom. Stanovanje boste globinsko najbolje očistili tako, da si predstavljate, kako se vsak njegov delček polni s svetlobo. To je še posebej pomembno za kote, razpoke in druga temna mesta, kjer se množijo stanovalci nižjih ravni astralnega sveta. Pred tovrstnim čiščenjem se obvezno fizično pripravite.

Najprej prižgite kafro. Če boste ob tem malce negoreče kafre razporedili v vse štiri kote sobe, bo učinek čiščenja še boljši. Njena aroma deluje na zelo globoki ravni in odganja neprijateljska bitja nižjega astralnega sveta, ki pogosto povzročajo nemire in razdor ter zavirajo napredek v hiši. Sicer pa pazljivo s kafro! Takoj po postopku jo odstranite in pazite, da je slučajno ne zaužijete, saj je tudi za fizično telo lahko zelo nevarna.

Dviganje energije in odstranjevanje negativnih sil

Za dviganje splošne pozitivne energije je dobro vso hišo poškropiti s čisto izvirsko vodo, ki ji dodajte sivkino olje, saj sivka pozitivno vpliva na vzdušje v hiši. Takšna osvežitev uravnoteži preveliko količino pozitivnih ionov, ki jih ustvarjajo televizije, računalniki in druge električne naprave.

Raven energije zviša tudi pomivanje tal z osoljeno vodo, ki nevtralizira negativna delovanja. S krpo, namočeno v slano vodo, obrišite tudi vrata, pohištvo, zid in kopalnico.