Zanimivosti

Takole lahko uživate popolnoma brez skrbi!

Oglasno sporočilo
20. 10. 2017, 13.31
Posodobljeno: 20. 10. 2017, 13.52
Deli članek:

Ko se odpravljate na počitnice, je najbolj pomembno to, da se na koncu resnično spočijete in lahko uživate popolnoma brez skrbi. Malenkosti pa so tiste, ki bodo vaše počitnice naredile še boljše in prijaznejše.

Naj bodo počitnice resnično brezskrbne!
Se tudi vam obetajo krompirjeve počitnice, ki jih boste preživeli v družbi ljudi, ki so vam blizu? Se boste podali na kakšen hrib, šli na obisk na obalo ali se prepustili uživanju v termah? Prav vse ideje za kakovostno preživljanje prostega časa so odlične, če se vam ob tem ni treba obremenjevati z drugimi stvarmi.

Brezskrbna uporaba kartice naj bo hitra, varna in enostavna. 

Trenutki z najbližjimi so tisti, ki zares štejejo ...
... zato si jih nikar ne pustite odvzeti ali pokvariti. MasterCard® in Maestro® brezstične kartice pa bodo poskrbele za vse ostalo, saj temeljijo na najnovejši tehnologiji za plačevanje in vam na prodajnih mestih, ki so označena s simbolom za brezstično plačevanje, omogočajo brezstično plačevanje pri majhnih in velikih nakupih.
Kjerkoli že boste zato upoštevajte preproste nasvete pri plačevanju s kreditnimi karticami. Že veste, na kaj morate paziti, da vam kakšna stvar na koncu ne bo uničila počitnic?

Bodite pazljivi
Pomembno je, da si pri karticah nastavite takšno osebno številko PIN, da ne bo povezana z ostalimi datumi, ki jih imate na osebnih dokumentih. Naj bo kakovostna in povezana s številkami, ki so vam blizu, nikakor pa ne z vašimi rojstnimi dnevi ali letnicami rojstva.
Čeprav na splošno velja, da do zlorab kartic ne prihaja tako pogosto, previdnost ni nikoli odveč. Zato imejte kartice vedno pri sebi in jih ne spustite iz rok.

Redno preverjajte transakcije
Ob mesečni porabi na koncu vsakega meseca prejmete bančni izpisek in prav je, da preverite svoje transakcije. Preverite vse zabeležene zneske in jih primerjajte s svojimi. Se ujemajo?

Nikomur ne zaupajte!
Bodite pozorni na ljudi okoli sebe, da na koncu ne boste ostali brez kartic in ostalih dragocenosti. Včasih so nepridipravi na delu ravno takrat, ko se imamo lepo in pozabimo na kakšno stvar nehote. Zato imejte svoji najljubši kartici MasterCard in Maestro vedno pri roki!