Mobilna verzija
06:59 20. marec 2018

Barcaffè D.O.T.: Nova dimenzija okusa

Oglasno sporočilo
0 Posodobljeno: 09:32 / 17.10.2017

Pred vami je plod naših dolgoletnih izkušenj na področju kave.

capsule_coffee_maker_cmc1400b_front

Kavni avtomat Barcaffè D. O. T. Foto: Barcaffè

Predstavljamo vam Barcaffè D.O.T., prve kavne kapsule Barcaffè, ki vsebujejo vrhunsko mešanice kav in vam omogočajo, da v vrhunskem espresso napitku uživate v udobju lastnega doma ali v službi.

Nova Kapsula HI

Nova Kapsula HI. Foto: Barcaffè

D.O.T. je okrajšava za Dimension of Taste in pomeni novo dimenzijo okusa. Na voljo so trije različni izdelki: Espresso, Cappuccino in Caffè Latte. Iz espresso kapsule boste pripravili vrhunski espresso napitek, ki se brez težav kosa z napitkom pripravljenem iz profesionalnega espresso aparata. Za pripravo kapučina potrebujete dve kapsuli: eno za mleko in drugo za espresso. Rezultat je odličen kapučino polnega okusa in z bogato kremno peno. Caffe Lattè oziroma bela kava vam nudi ravno pravšnje razmerje med kavnim in mlečnim okusom, združenim v eno kapsulo. Izdelki Barcaffè D.O.T. so na voljo v vseh večjih in bolje založenih trgovinah.

Sedaj lahko v udobju lastnega doma uživate v napitkih espresso, kapučino ali bela kava, kot bi vam jih postregli v najboljših kavarnah. Vstopite z nami v novo dimenzije okusa in se v udobju lastnega doma ali službe pustite razvajati ob vrhunskih izdelkih Barcaffè D.O.T.!

Vaš prispevek