Zanimivosti

Barcaffè D.O.T.: Nova dimenzija okusa

Oglasno sporočilo
17. 10. 2017, 09.20
Posodobljeno: 17. 10. 2017, 09.32
Deli članek:

Pred vami je plod naših dolgoletnih izkušenj na področju kave.

Barcaffè
Kavni avtomat Barcaffè D. O. T.

Predstavljamo vam Barcaffè D.O.T., prve kavne kapsule Barcaffè, ki vsebujejo vrhunsko mešanice kav in vam omogočajo, da v vrhunskem espresso napitku uživate v udobju lastnega doma ali v službi.

Barcaffè
Nova Kapsula HI.

D.O.T. je okrajšava za Dimension of Taste in pomeni novo dimenzijo okusa. Na voljo so trije različni izdelki: Espresso, Cappuccino in Caffè Latte. Iz espresso kapsule boste pripravili vrhunski espresso napitek, ki se brez težav kosa z napitkom pripravljenem iz profesionalnega espresso aparata. Za pripravo kapučina potrebujete dve kapsuli: eno za mleko in drugo za espresso. Rezultat je odličen kapučino polnega okusa in z bogato kremno peno. Caffe Lattè oziroma bela kava vam nudi ravno pravšnje razmerje med kavnim in mlečnim okusom, združenim v eno kapsulo. Izdelki Barcaffè D.O.T. so na voljo v vseh večjih in bolje založenih trgovinah.

Sedaj lahko v udobju lastnega doma uživate v napitkih espresso, kapučino ali bela kava, kot bi vam jih postregli v najboljših kavarnah. Vstopite z nami v novo dimenzije okusa in se v udobju lastnega doma ali službe pustite razvajati ob vrhunskih izdelkih Barcaffè D.O.T.!