Mobilna verzija
18:47 24. marec 2018

VIDEO: Kaj je Borutu Pahorju na Radiu Aktual vzelo sapo

R.T.
14 Posodobljeno: 14:35 / 12.10.2017

Radio Aktual je danes obiskal slovenski predsednik Borut Pahor. V studiu je sproščeno klepetal z voditeljema Mojco Gornik in Juretom Ličnom.

borut pahor, mojca gornik3

Predsednik države Borut Pahor je pred dnevi sprejel Mojčino povabilo na kavo. Obljubo je tudi držal. Foto: Marko Vavpotič / M24

borut pahor, aktual3

Pahor pravi, daobožuje vse kotičke Slovenije in spoštuje vse Slovence in Slovenke. Foto: Marko Vavpotič / M24

Že na začetku pogovora je bilo veliko smeha in ko je Mojca predsednika republike vprašala, če ve, da je prvi predsednik, ki se je upal obiskati studio Radia Aktual, se je Borut Pahor še bolj zasmejal.

Borut je nato pozdravil voditelja in poslušalce, ni pa mogel mimo opazke o Juretovi kravati “zavezani” na majico in Mojčini “nobel” večerni obleki, ki mu je “vzela sapo”.

Pahor se je nato dotaknil svojega “potepanja” po Sloveniji. Povedal je, da gre za neprecenljivo in izjemno pozitivno izkušnjo. Redko se namreč zgodi, da ima predsednik tako neposreden stik s prebivalci. Z njimi se pogovori, ljudje pa mu ponujajo kavice in druge pijače. Je pa Borut priznal, da si je med številnimi prehojenimi kilometri nakopal tudi neprijetno poškodbo – vnetje pokostnice.

Mojca, Jure in Borut so se pogovarjali še o romantiki, boju med dobrim in zlim, o karakterju Slovencev, Melanii Trump in še marsičem. Celoten pogovor pa si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Vaš prispevek