Zanimivosti

Tole je plačevanje z lahkoto: hitro, enostavno, varno!

Oglasno sporočilo
10. 10. 2017, 16.06
Posodobljeno: 10. 10. 2017, 16.13
Deli članek:

Ste se tudi vi že znašli v situaciji, ko se vam je noro mudilo pri plačilu, saj niste želeli zamuditi filma, pustiti boljše polovice čakati v avtu ali ste se želeli preprosto želeli izogniti dežju?

In ravno takrat je šlo vse narobe? Tega vam sedaj ni treba več prenašati!

Trenutki so namenjeni uživanju!

Kdaj ste si nazadnje privoščili večer brez skrbi? Odšli na skakanje po lužah ali igro z dežniki med sprehodom, ki mu je sledil topel čaj v bližnji kavarni? Naredite to! Prepustite se drobnim malenkostim, ki bodo zopet prebudili otroka v vas in uživajte v trenutkih, ki so na koncu neprecenljivi. Privoščite si utrinke, zaradi katerih bo vas čas z ljubljeno osebo še bogatejši.

Kaj pa račun?

Ne dovolite, da vam neljubo opravilo, kot je iskanje kovancev po žepih, pokvari trenutek z ljubljeno osebo. Tistega, ki je bil v kavarni tako pristen in brezskrben. Zato imejte vedno pri roki plačilno kartico Mastercard® ali Maestro, ki bo poskrbela za plačilo hitro, varno in brez skrbi. Da se ne boste osmešili z iskanjem gotovine, jo samo prislonite k čitalcu. Ostalo prepustite najnovejši tehnologiji.

Enostaven način brez izgovorov

Plačevanje s kartico še nikoli ni bilo tako enostavno in nakupi tako brezskrbni. Medtem ko stojite v kabini in se odločate, katero obleko kupiti, bo vse ostale dileme na blagajni kartica opravila namesto vas. Zakaj? Ker vam ne bo treba vpisovati PIN kode, ampak boste kartico samo prislonili k čitalcu in se na ta način izognili daljšemu načinu plačevanja.

In zakaj je tako pomembno, da imate svojo najljubšo kartico Mastercard ali Maestro vedno pri roki?

Ker omogoča hitro plačevanje in krajše čakanje v vrstah pred blagajno.
Ker kartica tudi med plačevanjem ostane v vaših rokah in vam ni treba skrbeti, da bi si kdo zapomnil vašo PIN kodo.
Ker vam ni treba skrbeti, ali imate pri sebi gotovino.

In še mini namig za brezstično plačevanje pri nakupih do 15 evrov:

1. Prislonite svojo brezstično kartico na čitalec/POS terminal.
2. Ko se prižge zelena lučka in zaslišite zvočni signal je plačilo sprejeto.
Za zneske nad 15 EUR pa kartico prislonite na čitalnik in vtipkate PIN kodo.
Če prodajno mesto ne omogoča brezstičnega plačevanja, svojo brezstično kartico uporabite z vstavljanjem ali potegom skozi POS terminal na blagajni, kot bi to storili s standardno kartico MasterCard.