Zanimivosti

Gumijasti tepihi za avto slovenskega proizvajalca Gledring

Oglasno sporočilo
13. 9. 2017, 09.28
Posodobljeno: 13. 9. 2017, 09.28
Deli članek:

Se še spomnite, ko ste pred 31 leti kupili prve neuničljive univerzalne gumijaste tepihe Gledring, tiste, ki jih imate v svojem avtomobilu še danes? Tako je, to so ti tepihi za avto.

V tem času se je sicer marsikaj spremenilo, a kakovost in cilji družbe Gledring ostajajo enako visoki. S proizvodnjo gumijastih preprog so začeli leta 1988, ko ste lahko na pri nas prvič kupili univerzalne gumijaste preproge.

Z njimi se je blagovna znamka Gledring uveljavila na slovenskem trgu, v začetku leta 2006 pa so začeli pospešeno vlagati v razvoj novih izdelkov ter na podlagi lastnega znanja razvili tipske gumijaste preproge oziroma originalne preproge, imenovane tepihi za avto. Svoje dolgoletne izkušnje in bogato znanje so usmerili v razvoj in izdelavo novega dizajna tipskih gumijastih preprog, ki so zaradi inovativnega vzorca enostavne za čiščenje.

Leta 2008 se je družba Gledring s svojim novim programom gumijastih preprog narejenih po meri vozila predstavila na največjem svetovnem sejmu avtomobilske dodatne opreme Automechanika v Frankfurtu, danes pa poleg tega sejma obiskujejo tudi druge tovrstne dogodke, vključno s sejmi v Dubaju, Parizu, Istanbulu, Las Vegasu…

Tepihi za avto Gledring so zaradi svoje kakovosti in inovativnosti požele takojšen uspeh in temu družinskemu podjetju odprle nove poslovne priložnosti in začrtale nove izzive. Danes lahko s ponosom zatrdijo, da so edini slovenski proizvajalec na področju gumijastih tepihov in da so prisotni na vseh večjih evropskih in svetovnih trgih. Število zadovoljnih kupcev narašča iz dneva v dan, kar družbo Gledring uvršča med vodilne proizvajalce na tem področju, sami pa za svoj največji uspeh štejejo zveste in zadovoljne stranke, ki so z njimi že od samega začetka. Obenem poudarjajo tradicijo in slovensko kakovost, saj so tepihi za avto Gledring v celoti plod slovenskega znanja in tehnologije, vključno z visokotlačnimi stroji, ki so potrebni za njihovo proizvodnjo in posebno gumeno zmesjo, iz katere so izdelane.

Tepihi za avto ter drugi izdelki Gledring so vam v Sloveniji na voljo v vseh boljše založenih avtomobilskih salonih, trgovinah z avtomobilsko dodatno opremo in spletni trgovini www.withcar.si