Princ Charles

FOTO: Razvratni kraljevi ples pred upokojenci

snč
11. 9. 2017, 21.15
Deli članek:

Oboževalec pokojnega kralja rock 'n' rolla Elvisa Presleyja princ Charles si je dal duška.

Profimedia
Princ Charles je pokazal svojo najbolj poskočno plat doslej.

Tridnevni obisk angleškega princa Charlesa in soproge Camille na Škotskem se ne odvija ravno po pričakovanjih in morda prav zato navdušuje staro in mlado.

Urnik kraljevega para je sicer natrpan in se ga vsi držijo do pičice natančno, a se je dogodek, ki naj bi bil najbolj protokolaren, proti pričakovanjem sprevrgel v prav veseljaškega.

Profimedia
Charles med plesom.

Slovesno

Camilla in Charles imata očitno podoben okus za glasbo, saj znata besedilo skladbe Love me tender oba na pamet.

Po ogledu voznih parkov in najnovejše gasilske opreme ter razstavi rodovniških lovskih psov sta bila Charles in Camilla zadolžena, da na čajanki v znamenitem domu Dumfries pogostita starejše občane, ki imajo zasluge za razvoj njihovega kraja.

Prireditev je bila slovesnega značaja, saj se je z njo obeleževalo deseto obletnico, odkar je princ Charles z veliko truda in tudi z denarjem svoje fundacije obnovil Dumfries House ter ga posvetil v dobrodelne namene in namenil za potrebe kraja. 

Profimedia
Princ Charles

Poskočno

BOGATO!
Charles je za odkup vile Dumfries in notranje opreme od škotske vlade izvlekel 40 milijonov evrov, za obnovo pa jih je iz svojega sklada namenil še 20, zato ga domačini obožujejo.

V prostorih vile pa je Charlesa in Camillo ob 150 upokojenih krajanih pričakal tudi na Škotskem izredno cenjeni in priljubljeni imitator Elvisa Presleyja, ki je prinčev najljubši glasbenik.

Komaj so zadoneli prvi akordi Elvisove skladbe Love me tender in še preden je pevec zapel, je Charles že zagrabil Camillo in jo zavrtel, zraven pa še veselo mahal s svojim (na srečo) zaprtim dežnikom. Očitno sta Elvisova oboževalca oba, saj se nista le veselo sukala, ampak s pevcem tudi glasno prepevala.