Zanimivosti

Čuki napolnili Qlandio Kamnik!

Oglasno sporočilo
31. 8. 2017, 11.15
Posodobljeno: 31. 8. 2017, 12.42
Deli članek:

Po uspešnem julijskem QL poletnem žuru in krajših počitnicah se je tik pred šolo zabava vrnila v Qlandio Kamnik! Pred prvimi šolskimi obveznostmi smo se včeraj od vročega poletja poslovili v velikem slogu - na zabavi s Čuki!

Ponovno sta nas obiskala MihaChef in Elvis Kudić iz oddaje MasterChef Slovenija. Tokrat sta za obiskovalce pripravila sladko presenečenje – 200 palačink in 200 mišk. Z njimi so se najmlajši posladkali ob predložitvi QL kupona.

S QL kuponom so obiskovalci lahko sodelovali v nagradni igri za 200 QL nagrad za šolo. Med drugim smo podarili tudi 6 odličnih šolskih torb!

Za še bolj razigrano zabavo je bil na velikem prizorišču postavljen tudi Svet QL igral – dežela, v kateri so se najmlajši najbolje zabavali!

Vozili so lahko eko gokart, se spuščali po toboganih, tako da niti za minuto ni bilo prostih igral. Otroke sta zabavala tudi prijazna animatorja in podelila veliko balonov.

V Aktualovemu kotičku so pripravili različne revije in veliko križank, s katerimi so si lahko obiskovalci krajšali čas na plaži.

Poln energije je bil tudi Iggy, ki je dogodek povezoval skupaj z Aktualovcem Klemnom Bunderla. Za še večji žur pa so poskrbeli maskoti QLara, Aktualko in mični mornarki!

Iggy med srečnimi otroki in darili!

Bil je res prekrasen spomin na poletje, ki je minil v sladkih kulinaričnih notah, žurersko in veselo razigrano!