Najbolj drzni obiskovalci so se kljub vročemu dnevu zavrteli ob ritmih poskočnih fantov. Poskočni muzikanti so uveljavljeno ime na slovenski glasbeni sceni, saj so dejavni že sedem let. Vsi člani so glasbeno izobraženi oziroma študentje glasbenih akademij doma in v tujini, zato skrbijo, da je njihova glasba izvajana kvalitetno in dosledno, z veliko mero poskočne energije. Na drugem QL žuru smo tako slišali različne melodije, nekaj pesmi pa tudi iz njihovega zadnjega, tretjega albuma. Po Qlandii so odmevali raznoliki ritmi vse od udarnega »rocka« do romantičnih balad.

Poskočni muzikanti IMG_6283
Poskočni muzikanti so dobro ogreli garažo Qulandie.

Več kot samo zabava

Ob poskočnih ritmih so se obiskovalci lahko okrepčali s hladnimi napitki in si oddahnili na aktualovih poletnih ležalnikih. Prvih 240, ki je opravilo nakup nad 7 evrov, pa so lahko okušali nore okuse qlinarike, saj je za gurmansko poslastico poskrbel MihaChef iz oddaje MasterChef Slovenija v družbi prve QL ambasadorke kulinarike Salome.

MihaChef in Salome _ IMG_6179
MihaChef iz oddaje MasterChef Slovenija v družbi prve QL ambasadorke kulinarike Salome.

Obiskovalce so tokrat prvič kulinarično razvajali in uspeh je bil nepopisen, saj so razdelili 240 omamnih QL poslastic: QL roastbeef – kuhan v sous vidu 8 ur na 56 stopinjah. Postrežen s kremo kolerabe, pečeno rdečo peso z dijonsko gorčico in ocvrtimi riževimi rezanci.

IMG_6206
Prva QL ambasadorka kulinarike Salome v akciji.

Vsi ostali pa so sodelovali v žrebanju za super nagrade Qlandiie Kamnik, med drugimi aktualove brisače, copate, kapce, očala in še več drugih. Tako so včeraj razdelili več kot 250 QL nagrad!

IMG_6235
Aktualovi poletni ležalniki so bili polno zasedeni.

Poln energije pa je bil tudi vedno živahni Iggy, ki je dogodek povezoval skupaj z Aktualovcem Matejem Kirnom Staričem. Dogajalo se je namreč veliko zanimivega, za še večji žur pa so poskrbeli Aktualko in mični mornarki!

IMG_6262

Za konec pa so se lahko oboževalci Poskočnih muzikantov skupaj z glasbeniki še fotografirali!

Zaključil se je še en QL dogodek, tokrat obarvan qlinarično in poskočno!