Zanimivosti

Kako do popolnega nadzora energentov?

Oglasno sporočilo
1. 2. 2017, 09.53
Posodobljeno: 5. 9. 2017, 09.49
Deli članek:

Nemalokrat se sprašujete ali ste izklopili likalnik ali plinski štedilnik, morda vas skrbi tudi ali je prišlo do izlitja vode, ko ste odšli od doma.

Kolikokrat se vam je zgodilo, da ste odšli od doma, pa niste bili prepričani, da ste zaprli okna? In se sredi dopusta spraševali ali hladilnik in skrinja delujeta brezhibno. Ste se kdaj vračali iz smučanja in si zaželeli vključiti ogrevanje kar na daljavo, da bi bilo stanovanje ob vašem prihodu primerno toplo?

Rešitev za nadzor porabe, ki jo v Sloveniji, kot prvi dobavitelj električne energije, ponuja Energija plus, boste na preprost način ugotovili, ali so v vaših prostorih izključeni vsi porabniki, oziroma če je poraba v pričakovanih mejah.

V primeru prekoračitve želenih vrednosti vas bo aplikacija opozorila in posredovala informacijo na vaš računalnik ali pametni telefon. Omenjena rešitev vključuje tudi energetsko svetovanje, kar vam dodatno pripomoglo zniževati stroške, ko ni potrebe po porabi energije.
Uporaba je prilagojena tudi manj izkušenim spletnim uporabnikom, je v slovenskem jeziku, pregledna in hitra tudi na manj zmogljivih pametnih telefonih in tablicah. V vsakem trenutku vam omogoča pregled stroškov vaših energentov ter kumulativnih vrednosti vašega trenutnega ali preteklih obračunskih obdobij. S tem pridobite možnost obdelave svojih podatkov za energetsko svetovanje, določanje ukrepov in možnosti doseganja prihrankov.

Omenjena rešitev omogoča tudi lažje spremljanje kakovosti dobave, saj ob izpadu napajanja ali interneta prejmete obvestilo. Vsi tisti, ki imate poslovne prostore, boste sprotno informirani o porabi vaših strojev in drugih naprav, o trenutni temperaturi v vaši pisarni, delavnici ali hladilnici. Izvedeli boste kakšen vpliv imajo vaši stroji in naprave na celoten strošek za elektriko, plin in vodo. 

Potrebujete dodatno svetovanje? Pokličite našo brezplačno telefonsko številko 080 21 15 ali nam pišite na info@energijaplus.si. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri.

Seveda je poraba energije odvisna od različnih dejavnikov, kot so življenjske navade, različni načini ogrevanja ipd. Zato en sam produkt zagotovo ne more zadovoljiti vseh potreb in želja. Na podlagi analize večletne porabe v Energiji plus oblikujemo različne pakete, ki ustrezajo vzorcem in navadam najštevilčnejših skupin uporabnikov. Več informacij o paketih najdete na www.energijaplus.si