Zanimivosti

Aktualov dan sreče v Novem mestu

N.R.
12. 4. 2017, 09.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ples, glasba, lepe misli in sladke dobrote so preplavile dolenjsko in osrečile mnogo ljudi.

R.A.
Aktualov dan sreče 2017 se je včeraj začel v Novem mestu.

Karavana se je najprej ustavila v Varstveno delovnem centru Novo mesto, kjer smo srečo dostavili varovancem in zaposlenim. Aktualova voditelja Anita Gošte in Grega Javornik, pa mične hostese, naš Aktualko, maskoti Vzajemko in Poštar Pavli so jim podelili lepe misli, sladke bonbone, slastne čokoladice in še mnogo majhnih pozornosti. Marko Vozelj je s kitaro pregnal temne oblake, ki so se nabirali na nebu in varovance osrečil s petjem.

Naslednji postanek je bil v Gasilsko-reševalnem centru Novo mesto. Razveselili in osrečili smo gasilce, ki so nam prikazali pravo gasilsko akcijo. Marko Vozelj pa je poskrbel, da so vrli gasilci tudi zaplesali z našima voditeljema, hostesami in maskotami.

Zaključek Aktualovega dneva sreče je bil v Qlandiji pred Media barom -Time out cafe, kjer so plesalci Plesnega studia Novo mesto dodobra ogreli obiskovalce.

Podelili smo ogromno balonov, lepih misli, objemov, sladkih dobrot in predvsem dobre volje.

Pridite po svoj košček sreče! Razveselili, osrečili in obdarili vas bomo še v:

CELJU: Sreda, 12. april
Tam vas pričakajo: Tanja SemeMitja Grajzar in seveda naš Aktualko. Za še boljše vzdušje pa bo s srečno karavano tudi Miran Rudan in plesna šola Plesni valOb 17. uri bomo skupaj zaplesali, delili srečo v starem mestnem jedru na Krekovem trgu.

LJUBLJANI: Četrtek 13. april
Prešernov trg v Ljubljani bo pokal od sreče in seveda vsi vi, ki se nam boste pridružili. Ob 17. uri bodo z vami Klemen BunderlaMojca GornikSaša Lendero ter plesalci Libero Dance Centra

Delite srečo tudi vi! 
Zaželite lep dan neznancu, delite nasmehe in prijaznost. Pošljite lepo misel na naš ZID SREČEPošljite SMS, vpišite ključno besedo DAN, pripišite lepo misel in jo pošljite na številko 4567. Ali pa jo pošljite s pomočjo povezave na http://svet24.si/dan-srece 


Vsak dan bomo izmed vseh prejetih misli izbrali 4 najlepše, ki jih bomo nagradili z Afrodita presenečenjem

Spodaj si lahko ogledate video in foto utrinke.